|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Junior Member
|
![]()
jos jednu stvar moram reci, neznam koliko utjece ali da kazem.. kada iskljucim zvucnu karticu koja se nalazi na maticnoj ( iskljucim je zu biosu) onda mi cijelo vrijeme u nuendo ulazi kao neko krcanje ( signal se vidi an ulazu) i kada upalim mali monitor na kanalu onda taj sum ili pistanje cujem na zvucnike. a kada upalim karticu u biosu tog suma nema.
ali ovaj generalni problem je isti sa tom karticom na maticnoj ploci i bez nje. pa eto cisto da znate da se i to desava kod mene. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Moderator
|
![]()
A sta ti je u Nuendu imenovano kao Asio device?
![]() |
#13 |
Junior Member
|
![]()
Gdje da to provjerim???
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Junior Member
|
![]()
Proble rijesen uz pomoc prijatelja Oggyja. pa cu sada napisati kako je on to sredio pa da jos nekome bude od pomoci.
Nuendo-Devices-Devise Setup-Audiobay Master Asio driver-(odabrati) ASIO mLAN Idi na jednu stavku ispod "Audiobay" "Clock source-firewire" Idi na kontrol panel odabrati 24 bita ispod SEND i RECEVE klikni aply i ok zatim se devise prozor zatvor klikni F4 ( na tipkovnici) otici na INPUT pise ASIO Multimedia Driver Stereo In - desni klik na to i REMOVE BUS zatim ADD BUS- odabrati kanala koliko vam interfejs dozvoljava u mom slucaju 16 Dodajes ih kao pojedinacne mono kanale, zatim desno se nalazi Device port tamo za svaki kanal dodati ( u mom slucaju je bilo) za Mono1 1 mLan 01, 2 mLan 02 i tako do 16 mLan 16 u Project Setupu staviti 44.1 i 24 bita kada dodate kanala koliko ih zelite snimati za svaki IN na kanalu dodajte za prvi kanal dodati MONO In 1, za drugi MONO In 2 i tako koliko ih imate. to je to, trebalo bi raditi |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Junior Member
|
![]()
dali ima netko na forumu tko koristi ovaj mixer? trebao bit neke detalje da mi pomogne. molim vas .
Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Junior Member
|
![]()
evo i ovo je rijeseno.. rijesio sam to odmah nakon sam napisao post, ubiti trebao sam samo restartat komp..
![]() zar stvarno nema nikoga tu ko ima ovu mixetu da mogu nekoga pitat neka pitanja, vezana uz nju.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Powercore..... Pomoc, hitno | OFF | DSP forum | 16 | 10-09-2006 02:04 AM |
Molim Vas za pomoc, hitno mi je......... | bexbeatz | Promocija radova | 9 | 15-05-2006 12:30 AM |