|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#161 |
Vibrator
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#162 |
mod?rateur analogue
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#163 |
Pro Member
|
![]()
Ekipa iz Waldorfa je neverovatno azurna, odusevljen sam. Posalo sam im mail i odgovorili su u roku od 5 minuta
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#164 |
Vibrator
|
![]()
cool
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#165 |
Moderator
|
![]()
auu, silicon, nemoj se sad uobrazis
![]() ![]() svaka cas' ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#166 | |
mod?rateur analogue
|
![]() Quote:
bolje bi bilo da Waldorf stavi te tvoje demose na svoj službeni Waldorf site pod "products", jer su 5 puta bolji od svih onih koje im je radio onaj Stefan Tippler. tu bi ih stvarno ljudi vidjeli i čuli. matrix je malo nepregledan i anoniman. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#167 | ||
Senior Member
|
![]() Quote:
Quote:
![]() A sto se Waldorfa tice, ni meni nije jasno zasto im nije u interesu da objavljuju kvalitetne demo-e koji urade *zadovoljni* korisnici. I Clavia je u tom fazonu...ako dobijes bilo kakav response tipa "e ok ti je ovaj demo" mozes da se lupas po guzici od srece. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#168 |
Pro Member
|
![]()
Pa to je najveci zez, ako ne pratis dnevno kasnije se gubis ...
OK je blog ali i svakave gluposti ljudi kace tamo tako da sam ga prestao posecivati.Trebala bi posebna sekcija biti postavljena za video, posebna za audio, posebna za slike itd. a ne ovako smandrljaju sve pa listam tamo neke glupave slicice macaka i pasa na sintovima ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#169 |
Senior Member
|
![]()
ma to je jedan covek...on sve kaci i jeste malo mishmash - imas tagove, pa tako mozes da sortiras nesto sto te zanima
a evo i siliconov demo osvanuo ![]() http://matrixsynth.blogspot.com/2008...onscience.html |
![]() |
![]() |
![]() |
#170 |
Pro Member
|
![]()
I posle svih tih divnih vesti, evo jednog SRANJA. Htedoh da apdejtujem novi firmware, uradio sve "by the book", i nakon transmisije mid fajla trebas da pritisnes play dugme i on se restartuje i zavrsi apdejt. Medjutim meni nije hteo da uradi restart, posle puno pokusaja, i ja ga ugasim (power off) i tu se gadno zajebem. Upalim ga i on mi napise :WAITING FOR DSP
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Poklon licenca za Blofeld RAM aktiviranje | lesha | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 2 | 09-07-2009 12:28 PM |
Blofeld u kutiji - Largo | Everbeatz | Audio Software | 1 | 15-01-2009 07:54 PM |