|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Member
|
![]()
dinamika mnogo losija kod delte u odnosu na hd 24....
i ja sam mislio da so adda konverteri kod obe karte isti....!!??
![]() |
#12 |
mod?rateur analogue
|
![]()
dobro kakvi su MACKIE i TASCAM samostalni snimaci u odnosu na taj Alesis. znam da Alesis ima groblje konverziju.. pa ga nisam ni gledao,
ali razmisljam o brzom samostalnom snimacu (bez windowsa ili mac os-a ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Member
|
![]()
koje mic preampe bi preporucili u klasi sa hd24 za demo/live snimke? trebalo bi mi 16 preampa.. btw, zasto ne postoji hd16?!?
![]() ![]() inace, hd 24 kosta 95.800din u artistu.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
MAO
|
![]()
uzmes lepo alen&heath mix wizarda, moze i starije generacije, lepo rade zajedno.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Member
|
![]()
sad cu da pitam nesto sto moze da ispadne glupost neopevana!!
![]() posto sam knap sa parama da uzmem alesis hd24 da li je moguce da sa insert tacaka udjem u njega i vratim signal u mixer. to bi znacilo da napravim kablove stereo banana - 2 mono banane. ako bi to funkcionisalo, na taj nacin bi na neko vreme eskivirao kupovinu mic preampa itd.? |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
MAO
|
![]()
nisam te shvatio sta tacno zelis i kako bi insertovanje alesisa izbeglo kupovinu preampa?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Member
|
![]()
sa inserta uzmem signal i bacim ga u alesis. iz alesis-a istim stereo kablom vratim signal u mixer. na taj nacin koristim mixer koji vec imam umesto preampa. ako je takva akcija uopste moguca.
a kad naidju neke pare, uzmem neke ozbiljne preampe, patch, sve to lepo iskabliram i spakujem u rack. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
MAO
|
![]()
ako imas mixer, imas i preampe, na njega vezujes mikrofone. A insertovanjem ces svakako moci da sprovedes signal u hd24.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Banned
|
![]()
Postoji i optika za sva 24 kanala pa posle moze da se izbegne losa konverzija.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
MAO
|
![]()
hmm, glavna prednost hd24 i jeste pristojna konverzija za te pare, na tom broju kanala, ljudi ga zato i kupuju, ako ga nakacis na optiku,ne vidim cemu bi ti sluzio, kad je za to prakticniji uzeti neki pc intrfejs.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
MIDI to HD24 - imali neki trik? | boban | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 9 | 28-02-2009 02:59 PM |