|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#41 |
Banned
|
![]()
Potpuno se slazem sa tobom Idekiuse,cak cu i da okacim slike za koji dan rackiranog MCI preampa koji zavrsavamo
![]() p.s.Nije vam lose tamo u Nisu koliko videh pre neki dan,izgradilo se tu svasta.Beverli hils je najlepse naselje koje sam video u Srbiji. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Pro Member
|
![]()
Je li Deki... jel' ovo aparat za varenje
![]() ![]() ![]() ![]() Znas kako, tesko da cu imati u neko dogledno vreme dovoljno para da sve uzimam odvojeno a da bude kvalitetno... pa mi je nekako bolja solucija cak i da malo sacekam i uzmem nesto tipa Focusrite Voice master Pro ili sl. i zaokruzim pricu za sad a ipak dobijem nesto sto je kvalitetnije od postojeceg... pogotovo sto mi u najavi treba i bolji mic, i bolji monitori, i neka pristojna el. gitara (posto imam neki krs)... a para nigde... moracu neciji bubreg da prodam ![]() ![]() Pozz
![]() |
#43 |
Banned
|
![]()
Ako je takva situacija,nemoj da cekas ni taj Voice master,nije to toliko bolje,kupi onda ovaj joemeek.UA 610 bi mnogo bolje posluzio,rastura za snimanje bass-a,gitara a kome legne za glas takodje je ozbiljna sprava.Bolje to bez kompresora nego Voice master sa svim onim cudesima.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Pro Member
|
![]()
A koja je cena za UA 610? ima li to kod nas da se nadje?
![]() |
#45 |
Pro Member
|
![]()
... na Thomann-u 725e... jbg mnogo mi je to... jedino eventualno polovan... ma nemam pojma, nije mi frka da to odmah uzmem, razmislicu jos malo pa cu onda da odlucim...
Hvala svima na odgovorima i preporukama Pozz
![]() |
#46 | |
Mason
|
![]() Quote:
Waves API EQ, GenWave, Oxford eq, Waves SSL itd. ce 'ladno da raznese u paramparchad taj eq na Voice Master, bas kao sto ce i EMI Chanler VST, Oxford, Waves API 2500 itd. da urade sa kompresorom na voice masteru. Nesto znatno bolje nece, ali ove igracke hoce... A ko to kaze da je kompresija pri usnimavanju i EQ-alizacija obavezna, narocito ako nemas bas lep i skup hardware? Pramp ne moze da se manje, ili vise uspesno emulira... zato ustedi na onome sto imas, a daj za ono sto nemas. Sto se tice gitare... ne znam... ovde se pevaju bajke kako ce preamp od jeftine gitare da napravi skupu i sl... NECE !!!!! 10000000 % Ne moze cak ni Stratu da da Gibsonov smek, a ni obrnuto! Nista ne moze da napravi od singla hambacker i obrnuto, a ni od baswood-a prugasti javor! Melodija, pa makar i ona sa Shaler hardware-om, ni u kakvom preampu nece biti biti Les Paul... a da ne prichamo o onom ko je svira... da li kuca kako treba, ili ne. Nema tu mnogo filozofije.
http://www.facebook.com/idekius Last edited by idekius; 13-05-2008 at 12:56 AM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Pro Member
|
![]()
Eto... ubi co'ek
![]()
![]() |
#48 |
Banned
|
![]()
Za te pare,kod nas,retko sta.Uzmi taj UAD i peace brother.U Artistu je 750e.Kada bude bolja gitara,bolje ce i zvucati sa tom spravom a dotle....niko nije odmah sve imao.Da ne pocnem novu diskusiju ali...dosta ljudi su danas pobornici ideje da se zvuk u digitalnu spravu ne snima odmah sa EQ i kompresijom.I ja bih radije kasnije koristio UAD ultra pack i sl. umesto voice mastera.Sa Avalonom 737 je drugacije ali...to ti u mnogome prelazi budjet.
Last edited by paki; 15-05-2008 at 05:47 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Joemeek twinq | Boombass | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 0 | 19-05-2009 11:19 PM |
Joemeek stripovi - ima tko? | StypeBones | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 11 | 20-10-2008 03:58 PM |