|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#91 |
mod?rateur analogue
|
![]()
jesam. malo bih u guzvi..
sto se carine tice, ja sam uspio nagovorit tipa iz Blaceta da mi napise manji racun. to je uvijek jedna opcija. neznam kako bi ovaj iz motm reagirao ali.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#92 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() tako, da kad kad ova fora sa manjim racunaom ne pali (ali ja svejedno uvjek pokusavam ![]() sta si kupio od Blacet? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Junior Member
|
![]()
I tako le?im ja na fotelji,dok ?ena spava u sobi i ne?to me prsti svrbe i
![]() ![]() ![]() umjesto da kupim ?tednjak ili ve?ma?inu,opalim prstom po nesretnom paypalu i kupim napokon Motm sistem.. ?ena če me mrzit,jo? nerođena djeca hodat bosa ali ![]() ![]() ![]() ![]() (vjerovatno najbolja stvar koju ču posjedovat nakon apenca 6 ![]() Jo? razmi?ljam o zerooscilatoru....mada me malo pla?i tih soma $ i navodno se čeka po godinu dana. |
![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Pro Member
|
![]()
Zakon zakona!!!!!!
Pa ne mogu vjerovati!!! Pa ?ta si sve uzo? Koje komponente? Evo ba? sam sada bio na sastanku sa Clusterchordom i pričali smo i o MOTM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Member
|
![]()
uuuu hot
čestitke :P ajde pohvali se sad što si uzeo. jebeni zakon!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
MCI Master
|
![]()
ubit ce te zena
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() neka i mene ce moja ,a Don-a ce mama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ja sam se spisko kupio nesto vani i nasao nesto tu...DON SUTI ![]() ![]() daj sliku tog MOTMA |
![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Junior Member
|
![]()
Pa evo ukratko....
2 x MOTM-300 Ultra-VCO Assembled (MOTM-300) 1 x MOTM-900 Dual Power Supply Assembled. 1 x MOTM-440 Discrete OTA Lowpass VCF Assembled 2 x MOTM-800 ADSR EG Assembled (MOTM-800) 1 x MOTM-320 VC LFO Assembled (MOTM-320) 1 x MOTM-101 Noise/S&H Assembled (MOTM-101) 1 x MOTM-120 Sub-Octave Multipler Assembled (MOTM-120) 1 x MOTM-190 Dual VCA/RM Assembled (MOTM-190) 1 x MOTM-19A Mounting Rails (pair) 1 x MOTM-2UB Blank Panel (MOTM-2UB) 1 x MOTM-940 Patch Panel (MOTM-940) Kum če da mi napravi kabinet od tre?njinog drveta,...jo? moram smisliti kako ču ?eni objasniti da je to zapravo stari tranzistor is II. svjetskog rata koji čuvam kao uspomenu na dedu. ![]() Moram jo? nabaviti kablovinje.....ako imate kakav savijet... Ugodan dan svima |
![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
MCI Master
|
![]()
heh evo savijet..
nemoj zeni nis objasnjavat..PRIVIKAVAJ JU prvu godinu vicu, drugu uglavnom pitaju a zasto? i sta ce ti to, a trecu odustanu i MIR..... kupujes a da vise i ne gledaju sta ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() salim se a u svakoj sali pola istine,,,, savjet ..kupi kvalitetne kablove BELDEN, MOGAMI , GOTHAM,,,, |
![]() |
![]() |
![]() |
#99 | |
Pro Member
|
![]()
Ma stara mi ni?ta ne prigovara. Ali stari s vremena na vreme uleti i pita.... "jel ti ?ta prodaje? od ovoga ili samo svira? po tome?". Točan termin koji on koristi je "lupa? po tome" umjesto "svira? po tome". Pa onda ja objasnim kako je to "privremeno kod mene" kako ja to popravljam i tako. Moji starci misle da ja to imam servis i da okrećem neku paru od toga.
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() Zahvaljujem se na "palici" koju sam dobio. Priključila se ostalim dijelovima. A kao ?to vidi? niti to nikom nisam rekao o čemu se radi! Molim lijepo! ![]() Ipak smo Babić, Ti i ja dio "tajnog kluba". Kako smo ono rekli da će se zvati? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#100 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() Koliko te izasao sistem? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Modular corner | goasia | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 18 | 14-02-2008 08:32 AM |