|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Kazu da opreme nikad dosta ... ali kako da priljucim dodatni hardver na fire ware port kada mi je jedan zauzet sa Liqid mixom Focusrite,svi portovi puni (Poco,Uad ,Rme) a stigao mi SSL Duende koji trazi zasebnu granu!!!Postoji li ploca koja u sebi ima 2 fire ware odvojena porta?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Administrator
|
![]() Nazalost takvih ploca ne moze da se nabavi kod nas! Mozes da pokusas sa plocama koji imaju 2 porta (ali jedan kontroler chip) sa TI chipom, kakve su recimo Gigabyte ploce ili ASUS COmmando, pa da probom pokusas da dodjes do dobitne kombinacije. Drugo rjesenje ti je PCI-E Firewire karta, a to je tek problem za naci ovdje...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Administrator
|
![]()
pre svega, probaj da ga vezes na trenutnu granu posto u nekim slucajevima (konkretno sa RME-om) Duende hoce da radi na istoj grani...
meni radi (doduse na Mac-u, ali je opet jedan bus) sa FireFaceom, Powercoreom i tri Firewire hard diska... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Administrator
|
![]() Tako je, ali to pod uslovom da je uz postojecu maticnu dobio dodatni bracket sa dodatnim Firewire portom
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
Ja imam na Compu PCI kartu sa 2 Fire Wire i 2 Usb-a, nisam znao da je do toga tesko doci. Ili mislis iskljucivo na PCI Expres?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Administrator
|
![]() Na PCI-E ...
Fazon je u tome sto je covjek vec napisao da su mu slotovi (ili kako on rece portovi, misleci na PCI slotove ?) puni, a s obzirom da je nabrojao 3, implicira da ima noviju maticnu plocu, koja ima uvijek barem jedan PCI-E ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Pro Member
|
![]()
ima bolja varijanta, stavi visak kod mene (duende npr), da uradim koji test i dokazem superiornost UAda
![]() cestitam ![]()
![]() |
#8 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
inace, kupih laptop, toshiba a200-23q ima TI fw kontroler i radi fireface ko' urica ![]() pa eto, ko bude trazio laptop da zna ![]()
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
pretvaranje mp3 u wav, clipping, dodatni mastering? | Nocni | Audio Software | 11 | 14-08-2004 10:03 AM |