![]() |
dodatni fireware?
Kazu da opreme nikad dosta ... ali kako da priljucim dodatni hardver na fire ware port kada mi je jedan zauzet sa Liqid mixom Focusrite,svi portovi puni (Poco,Uad ,Rme) a stigao mi SSL Duende koji trazi zasebnu granu!!!Postoji li ploca koja u sebi ima 2 fire ware odvojena porta?
|
Re: dodatni fireware?
Nazalost takvih ploca ne moze da se nabavi kod nas! Mozes da pokusas sa plocama koji imaju 2 porta (ali jedan kontroler chip) sa TI chipom, kakve su recimo Gigabyte ploce ili ASUS COmmando, pa da probom pokusas da dodjes do dobitne kombinacije. Drugo rjesenje ti je PCI-E Firewire karta, a to je tek problem za naci ovdje... |
pre svega, probaj da ga vezes na trenutnu granu posto u nekim slucajevima (konkretno sa RME-om) Duende hoce da radi na istoj grani...
meni radi (doduse na Mac-u, ali je opet jedan bus) sa FireFaceom, Powercoreom i tri Firewire hard diska... |
Tako je, ali to pod uslovom da je uz postojecu maticnu dobio dodatni bracket sa dodatnim Firewire portom :) . U svakom slucaju, prijedlog je isti, a to je da treba probati razne kombinacije, pa u kojoj proradi bolja... |
Ja imam na Compu PCI kartu sa 2 Fire Wire i 2 Usb-a, nisam znao da je do toga tesko doci. Ili mislis iskljucivo na PCI Expres?
|
Na PCI-E ... Fazon je u tome sto je covjek vec napisao da su mu slotovi (ili kako on rece portovi, misleci na PCI slotove ?) puni, a s obzirom da je nabrojao 3, implicira da ima noviju maticnu plocu, koja ima uvijek barem jedan PCI-E ;) . |
ima bolja varijanta, stavi visak kod mene (duende npr), da uradim koji test i dokazem superiornost UAda:D
cestitam:) |
Quote:
inace, kupih laptop, toshiba a200-23q ima TI fw kontroler i radi fireface ko' urica :) pa eto, ko bude trazio laptop da zna ;) |
All times are GMT +1. The time now is 12:56 PM. |