Go Back   Rumski Forum > Pricaonica > Pricaonica

Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo...

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 11-03-2008, 10:47 AM   #111
Mogli
Stara Rumski Elita 2003.

Mogli's Avatar

Default Re: Beovizija 2008

Quote:
Originally Posted by master29 View Post
Ovo mi lici na utakmice(jedan za jedan) tako se formulise kad oba domacina pobede unapred(dogovor izmedju klubova)Jedne godine Zeljko,druge Graja i tako u nedogled.Gde ima logike da komozicija (Zavet) dobije nagradu za najbolju pesmu Beovizije od strucnog zirija a posle u istom glasanju dobije samo 8 bodova(nema logike)Znaci pesma Zavet je po strucnom ziriju u jednom glasanju pobednik festivala a u drugom glasanju identicnog zirija treca.Aranzman-S.Milosevic Mare(dobitnik nagrade)Grajin saradnik,ma toliko je providno a oni toliko bezobrazni.Treba festival da se zove Grajozeljkovizija
Nije mi logika i da budes u selekcijonom odboru za pesmu Beovizije i da se sa njom takmicis(zar se to ne zove SUKOB INTERESA)Sramota kad su vec pustili mlade,dali im sansu da se takmice da im pouzimaju sve nagrade,u prvoj veceri su izbacili i ono malo poznatih likova da bi lakse dosli do svega gore navedenog.
To se vrlo lako da resiti dobrom organizacijom jer je organizacija u stvari sve. Lepo, jedne godine izbor za pesmu evrovizije treba da se odrzi u Nishu, prestonici srpskog rocka, a onda moze malo i kod nas u Novom Sadu ili u Subotici, pa da vidim da li ce isti klanovi da pobedjuju stalno! Naravno i da se naziv festivala promeni iz Beovizije u Srboviziju! To mi malo nekako sire zvuci. Inace volim Beograd i ziveo sam tamo 11 godina. Tek da se zna.
Mogli is offline   Reply With Quote
Old 11-03-2008, 11:07 AM   #112
Oggy
Moderator

Oggy's Avatar

Quote:
Originally Posted by master29 View Post
Nije mi logika i da budes u selekcijonom odboru za pesmu Beovizije i da se sa njom takmicis(zar se to ne zove SUKOB INTERESA)
Ne bih smeo da se zakunem, ali mislim da su u selekcionom odboru i ove i prosle godine bile zene, tako da mislim da Graja nije bio tu "na funkciji". Barem ne zvanicno.
Vise me zanima kako ce Joksimovic sam sebe da najavi na Eurosongu...

http://www.sunflower-fest.com/

Oggy is offline   Reply With Quote
Old 11-03-2008, 11:16 AM   #113
Bitch
SuperModerator

Bitch's Avatar

dno od prenosa majko gde zivimo
Bitch is offline   Reply With Quote
Old 11-03-2008, 11:29 AM   #114
idekius
Mason

idekius's Avatar

Quote:
Originally Posted by Oggy View Post
I posle mene, JA
Old 11-03-2008, 12:07 PM   #115
master29
Banned

Quote:
Originally Posted by Oggy View Post
Ne bih smeo da se zakunem, ali mislim da su u selekcionom odboru i ove i prosle godine bile zene, tako da mislim da Graja nije bio tu "na funkciji". Barem ne zvanicno.
Ogi selekcija je radi proforme znas i sam da su na ranijim Beovizijama ucestvovali veliki tekstopisci i kompozitori pod laznim imenima,nebi da ih imenujem znate svi o kome se radi i plus su bili u selekcionom odboru.Pa zna se ko je u PGP-RTS-u,ko su muzicki urednici.Usput Beti Bup ti je bio vrh,izuzetno su perspektivni.Sve pohvale tebi kao komplet autoru.

Zeljko Joksimovic: Znate ja i samo ja i ja i ja i tako sto mesta,pa opet jaaaaaaaa

Last edited by master29; 11-03-2008 at 12:09 PM.
master29 is offline   Reply With Quote
Old 11-03-2008, 12:41 PM   #116
idekius
Mason

idekius's Avatar

Pola sam dremuckao, a pola gledao. Sve je to lepo, sve je to o.k.... malo pesmica da razvesele narod... Beovizija k?o Beovizija....

E sad... dve stvari mi idu na kitu. Prvo... ko pise one textove? Jel Voja Kostunica licno? Sta su zepeli sa Vidovdanima itd... itd... u ovakvom ambijentu kakav je danas u Srbiji se zarad par licnih poena doliva ulje na vatru. Taj koji se bavi tom vatrom, sigurno nece sutra vaditi kestenje iz nje. Al? dobro... narod hoce tako... pa neka im...

Druga stvar. Pomislice neko da imam nesto protiv Beograda, sto nije tacno, jer i ja volim Beograd kao svoj glavni grad, sto je valjda i prirodno, ali... sta se bira na Beoviziji? Pesma Beograda, ili pesma Srbije?

Niti bi taj festival smeo da se zove tako, niti bi program smeo da bude onoliko okrenut Beogradu. Ako je u pitanju pesma Beograda... o.k. neka lepo neko kaze: "Ljudi, Srbija ne ucestvuje na Evroviziji, vec uscestvuje Beograd.." i o.k.

Nisam primetio da se u npr. u Crnoj Gori izbor pesme za Euro Song zove Podgoricovizija... itd... itd...
Verujem da se ni Beogradjanma ne bi dopalo da se festival za izbor pesme Srbije zove NSvizija, NiVizija, Suboticovizija, ZrenjaninVizija, KrusevacVizija itd...

Pobednicka pesma? Hmmm... da ne gresimo dusu... Tomasevicka peva dobro, pesmica i arr nista sto bi mene odusevilo, ali je lepo odradjeno... nema problema. Sad, kao sto vec rekoh, nije lepo skupljati jeftine poene na racun onoga sto neki nazivaju patiotizmom, a ja gluposcu i paljevinom.
Usput mislim i da se zahvaljujuci textu mozda svesno zrtvuju potencijalni glasovi iz pojedinih zemalja u okruzenju, posto vec vidim komentare na tu temu na net-u. Ne znam koliko je to pametno i mudro.

Last edited by idekius; 11-03-2008 at 12:57 PM.
idekius is offline   Reply With Quote
Old 11-03-2008, 12:45 PM   #117
STUDIOTON
Ivan Lekic

STUDIOTON's Avatar

Quote:
Originally Posted by filip View Post
dno od organizacije
slazem se ... bilo puno dobrih aranzmana,finih pesama, ali organizacija ... oni nesrecni voditeljski parovi .. smesno je
Old 11-03-2008, 01:24 PM   #118
alavuk
Pro Member

alavuk's Avatar

Quote:
Originally Posted by AVaX View Post
Moji favoriti su Zoe Kida u Zemlji Gruva!

A ni Aleksa Jelic i Ana ?tajdohar - ?Beli jablan? mi nisu losi.

...videcemo
aVaX-e u bre gde ti se svidjaju ona sto je on a on sto je ona ... mislim ... ako se ono moze nazvati pevanjem i pesmom jedna od voditeljki mi je lepse pevala od njih mislim da je u pitanju ona vislja ... onda smo svi ovde muzicki akademici

na kraju krajeva zoe kida da kida :] ali "malo" insistira na tim sirena samoglasnicima(eeeeeeeeeeeee aaaaaaaaaa iiiiiii i sl.) iako moze da peva 100 puta bolje od prikazanog , steta sto se drum n zez nisu visoko plasirali , bilo je samo pitanje dal ce beauty queens pobediti ili jelena tomasevic ... znaci na derbiju nista novo...

samo one "nagrade" nazalost ne videx cika slobu , nisam ni znao da je u ziriju (gledao sam samo finale tj sinoc) ... strasno ... ipak je za nas gucha

xxx says : "Preko dana zemljoradnik a nocu disko zvezda"
alavuk is offline   Reply With Quote
Old 11-03-2008, 01:56 PM   #119
AVaX
Stara Rumski Elita 2003.

AVaX's Avatar

Kad bi smo svi isto mislili, festival nam ne bi ni bio potreban.
Old 11-03-2008, 02:19 PM   #120
alavuk
Pro Member

alavuk's Avatar

naravno veoma se slazem sa tobom ali sinoc sam bio u drustvu gde niko ne slusa istu niti slicnu muziku , i svi smo se slozili sa onim sto sam napisao ... mozda se tako potrefilo ali cisto sumnjam , mislim taj njihov nastup je bio smesan , mada nikad nisam razumeo tu festivalsku koreografiju

xxx says : "Preko dana zemljoradnik a nocu disko zvezda"
alavuk is offline   Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules