| 
 | |||||||
| Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu | 
|  | 
|  | Thread Tools | Display Modes | 
|  21-01-2008, 02:47 PM | #11 | 
| Banned Join Date: Apr 2006 Location: anagastum 
				 |  Re: Simpatični Mališani? 

šalu na stranu, ja ću kupit ove mališane...moći će da posluže... evo komentar sa itsvet linka sto je koranjak postavio + Odlican zvuk, cena, kvalitet obrade - nista Vrlo su detaljni sa prijatnim i cistim zvukom. Imaju volume i bass kontrole na zadnjem delu jednog zvucnika, a i transformator je u njemu. Kutije su od medijapana, cvrste su, sa bassreflexom pozadi, imaju i gumene nogice. Sa trenutnom cenom od 2000din imaju ekstremno dobar odnos cena/performanse. Preporuka. | 
|   |   | 
|  21-01-2008, 04:38 PM | #12 | 
| Member Join Date: Apr 2007 Location: Tivat, Montenegro 

Ajd javi kako zvuce. Oce prijetelj (ne-muzicar) da kupuje neki surround pa ako su dobri nek kupi 4 ta malisana za male pare.
		 | 
|   |   | 
|  24-01-2008, 02:08 PM | #13 | 
| Banned Join Date: Apr 2006 Location: anagastum 

Kupih ih juče!   A, sad ću da vam iznesem moje utiske : Ovako, na prvi pogled, tj. dodir kada sam ih izvadio iz kutije su mi izgledali strašno kvalitetne izrade, osjeća se drvena kutija , a drajvovi su izgledali prilično "utegnuti" i solidni... E, sad ...zvuk Zvuk definitivno prelazi cijenu od 25 evra četvorostruko , ako ne i petostruko! Odma me iznenadilo to što (za razliku od ostalih "kompjuterskih" zvučnika) nemaju onaj tupavi i sterilni zvuk sa plastičnim basom koji sve guta! Naravno, moramo uzeti u obzir da je bass drajv gotovo duplo manji od onoga od 6.5"...tako da se u basu može očekivati sve osim neko čudo , medjutim dobro je to što pozadi osim glavne kontrole volumena može da se kontroliše i bas, tako da odnos može sasvim fino da se našteli za kutije te cijene i velilčne! Opet, za razliku od većine "kompjuterskih" zvučnika, ove zverke imaju prilično oštre i detaljne visoke , kao i sasvim pristojne srednje i čini mi se da im "smajli" faktor uopšte nije veliki! Dakle, definitivno se osjeća da je upitanju dvositemski zvučnik u drvenim kutijama! Sasvim sigurno je barem to da su mi bili neuporedivo bolji od svih kompjuterskih zvučnika koje sam do tada čuo, čak i od dosta hi fi cd plejera! Mora im se odati priznanje da su vrlo detaljni i jasni! S druge strane, desilo se nešto što nisam očekivao! Već sam rekao da sam očekivao onaj sterilni kompjuterski bas, a njima se , naprotiv, najviše može zmajeriti na preoštrim i pomalo izveštačenim visokim... Da skratim priču...vrijede definitivno 25 evra! tu priče nema! Takodje mogu da posluže u neke svrhe monitoringa, dakle najjeftinije moguće varijante za provjere i varijantu " za ponijeti" ako vam nije smor da teglite svoje ljubimce 0d 300-500-1000-10000 e   | 
|   |   | 
|  25-01-2008, 11:49 AM | #14 | 
| Junior Member Join Date: Aug 2006 
				 |  Re: Simpatični Mali?ani? 

Cekajte bre ljudi, jel ovo stvarno 25e !? Zivim pored gigatrona, a pise da su tamo 24.78e.... !?   .... Pa sa cu da sidjem da uzmem 3 komada   | 
|   |   | 
|  27-01-2008, 07:35 PM | #15 | 
| Junior Member Join Date: Aug 2007 

Ovi zvucnici imaju raspon od 60Hz do 20kHz. Neki studijski standard koji se najcesce pominje je 20Hz-20kHz. Da li nedostatak najnizih 40 Hz pravi znacajnu razliku? Jer za oko 50 Evra ide neki sistem od istog proizvodjaca, GP-S7500 iste serije sa opsegom 20Hz-20kHz. Mislim, ni to nije mnogo za te karakteristike. | 
|   |   | 
|  27-01-2008, 08:19 PM | #16 | 
| Pro Member Join Date: Mar 2007 

Kad vec prichate od malishanima... jel neko chuo kao radi Genius SP-HF1250x  http://www.itsvet.com/proizvod/geniu...peakers/41/536 | 
|   |   | 
|  27-01-2008, 11:24 PM | #17 | |
| banned Join Date: Jul 2005 

neeee, nije to studijski standard , pre bih rekao da je reklamni standard. I to obicno za jeftine kompjuterske i consumer zvucnike. Vecina studijskih nearfildera ima pad vec ispod 60 hz. Quote: 
  Ne mora se bas sve cuti, nesto se moze i osetiti   
				__________________   | |
|   |   | 
|  30-01-2008, 06:41 PM | #18 | 
| Junior Member Join Date: Jan 2008 

kod nas u  sloveniji su 17.90? iz zajebancije sam ih uzeo , sutra idem po jos jedan par  super za referencu | 
|   |   | 
|  19-02-2009, 06:57 PM | #19 | 
| Member Join Date: Aug 2007 

Mada je tema poprilicno matora mene interesuje gde u NS mogu da nadjem ove zvucnike (Gigabyte GP-S6500) ima li neko informaciju?
		 | 
|   |   | 
|  24-02-2009, 10:14 PM | #20 | 
| Member Join Date: Aug 2007 

Kupljeno Hvala svima na brzom odgovoru   | 
|   |   | 
|  | 
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| 
 | 
 | 
|  Similar Threads | ||||
| Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post | 
| Simpatični Spamići iz teme: -Mom studiju uzete mere ! | Patalo | Pricaonica | 14 | 02-02-2009 05:19 AM | 
| Mali oglasi? | akordeonista | Razno | 31 | 05-03-2008 10:16 AM | 
| Moj Mali Atelje | Tiki the Boyler | Dizajn i konstrukcija studija | 7 | 12-03-2007 10:32 PM |