|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 |
Senior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
mod?rateur analogue
|
![]()
mozda ce bit nesto manje.. ali kupis na firmu da odj PDV, a i stare musterije tamo imaju rabat cak i do 20%..
iliiiiii..... uzmes direktno u njem, i sam svercas preko ili das nekome da ti doveze/preveze.. (1700 + 15-20%) to je najeftinije. ![]() Quote:
drugo, sam si naveo glavni problem.. bacanje sprava od fedexa/upsa.. to nema veze sa qualitijem uredjaja (koji je btw za danasnje standarde dobar), jer gotovo svaki sint ce se raspast ako ga bacis iz kamiona na pod.. bio to jupiter ili sto drugo.. vrijedi ekstra para da covjek moze mirno spavati.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Senior Member
|
![]()
@Don Solaris & clusterchord
Košta 2600 eura ako je kupuješ na rate, potrošački kredit i slično. Ja sam kupio novu Andromedu (proizvodnja 2007.) u ZG u trgovini Nova Glazbala za 15.200,00kn s PDV-om (cca 2050 eura) sa 20% popusta na cash. Okej, istina, lako je ako imaš toliko casha za pljunut, ali ovakav synth se kupuje jednom u životu ![]() Istovremeno mi je vrlo ljubazni i susretljivi tip iz jedne druge firme (koja takodjer prodaje glazbene instrumente i opremu u HR i tu i tamo neki polovni komad) locirao u Americi polovnu iz prve, američke serije koja je sa transportom i svim ostalim davanjima na kraju ispadala dobrih soma i nešto kuna skuplja od nove. U tom trenu nije bilo moguće vidjet fotke nego samo vjerovat na riječ da se radi o mint condition synthu korištenom u smoke-free studiju (to svi kažu). Za cash, i naravno bez jamstva jer se radi o polovnom synthu. Doduše, raspitao sam se o firmi i tipu kod provjerenih i iskusnijih faca i dobio jako dobar feedback, ali isto nisam htio riskirat, pogotovo kad sam za manje novaca iskopao novu, sa jamstvom i osiguranim servisom (pa ma šta to značilo za takve syntheve u HR ![]() Imali su u ponudi i novu koja je bila skuplja nego u trgovini Nova Glazbala. Last edited by redroom; 11-01-2008 at 02:14 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Senior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |||
mod?rateur analogue
|
![]() Quote:
inace znam gazdu(davorina) vec dugo, mozda bih mogao i jos kakav rabat dobiti.. Quote:
![]() ![]() Quote:
![]() ultimate GAS generator: pogotovo nakon graha s kobasama i špekom Last edited by clusterchord; 11-01-2008 at 03:17 PM. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
a to sa kupovanjem opreme... eh, znam, ne mislis valjda da je andromeda jedina igracka, he, he ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
mod?rateur analogue
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
MCI Master
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
http://www.audion.hr/ Super lik, i on ti mo?e nabavit sve. Budem ga pitao da mi nabavi OB-8 u Americi po?to on shippa sa kontejnerom, a firma mu je zapravo pola u americi pola u HR. E sad ako ima jo? zainteresiranih za OB-8 mo?e on uzeti 2-3 komada, ovisno koliko ih nađe. Daklem, jel treba neko OB-8 ? Jebiga, cijenu uređaja znate i same, tako da je taj dio jasan, plačate jo? i shipping i PDV 22%. Imajte na umu da ih u Evropi ba? i nema. A ono ?to ima je bezobrazno skupo pa ovi "američki" ispadaju puno jeftinije. Da? nekom da ti prepravi napajanje na 220V i vozi?! A sada je prilika. Za?to? Pojavio se neki glupi software koji kao emulira Oberheim X (mo? mislit). Ali navodno da solidno pokriva neke OB-8 padove (ni to ne vjerujem, ali dobro...) i kako pratim cijene godinama, točno sam primjetio paralelno sa ovim softwareom kako je cjena OB-8 naglo pala. Ehhh.. da je barem tako i sa JP-8 nakon Arturije.... ali nije. Zato sam reko čovjeku da mi pogleda OB-8. Pa javim za cjene ako nekog zanima kroz mjesec dana. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Npr. jedan ju je full profesionalno zapakirao u debele spu?ve i kad je do?la kupcu, jedan potenciometar je bio slomljen. Da bi na MS-20 slomio potenciometar, treba ti sledgehammer čekić. Uz napomenu da je MS-20 star 30 godina, a neke od Andromeda samo 3 godine... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Andromeda A6 | fischek | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 44 | 16-04-2008 09:57 PM |