|
DSP forum DSP hardware & software, plug-in & host teme, ProTools, Creamware, UAD-1, TC Powercore.... diskusije, pitanja i razvoj |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 | |
Member
|
![]() Quote:
Clasic Verb i meni zvuci OK ma koliko ga neki ljudi kudili.......dosta da stavljam na instrumente i super mi se ponasa. Mada, Mega Reverb je dosta nahvaljen pa sam mozda vise ocekivao od njega.....ili ja jos uvek ne mogu namestiti ono sto mi treba na njemu......mozda je i do mene...???? Mada, sa nekim drugim reverbima mogu da namestim to sto mi treba.......pa ni sam ne znam jel do mene ili reverba....?????? Kad isprobas Master X5 ili X3 javi mi molim te......!!!!!! Pozdrav |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Member
|
![]()
....
![]() |
#13 |
Member
|
![]()
Probao sam x3.Ako si das malo truda, mozes namjestiti dobar finalizer. Preseti su mu bez veze. Jos sam se malo zaigrao s jekama i sve sam zadovoljniji. Cak sam napravio neki brzi mix samo s poco i mogu reci da je zazvucao ok. Dinamic eq je MRAK!!!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Member
|
![]() Quote:
Imam PoCo vec dugo ali se nisam igrao sa Dinamic EQ...... moracu da obratim paznju na njega. P.S. - Sutra sam u Zagrebu.....mogli bi pit kavu???? (zezam se) Pozdrav
![]() |
![]() |
#15 |
mod?rateur analogue
|
![]()
megaverb: nisam ga puno cuo, ali nije mi se bas svidio.
DRV-2 je fenomenalan, imama ga na tc4000. ali nije za sve i sva. to je po meni vrlo uspjesna emulacija EMT250 plate-a, mozda najbolja imitacija vintage plateova sto sam ikad cuo. vrlo je "obojen". prolazi kroz miks bolje od vss3/vss4. ima cak simulaciju trasnformatora na izlazima. radi super na vioinama, sint padovima/stringsima, nekim vokalima koji trebaju duze decayove i sl.. ali za vokal ipak preferiram lexicon, u 9 od 10 slucajeva. ako razmisljas o dodacima na PoCo, svakako mogu preporuciti i DVR-2, i NonLin-2, i VSS-3. svi su jako kvalitetni i upotrebljivi u miksu. evo primjer gdje sam koristio NonLin2 (emulacija AMS non linear), na perkusijama: ProfessionsEP Last edited by clusterchord; 29-12-2007 at 01:09 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Member
|
![]() P.S. - Sutra sam u Zagrebu.....mogli bi pit kavu???? (zezam se) Bybass, ako si u zg, ja sam uvijek za kavicu. Dapace, bilo bi mi drago (i uopce se ne zezam). Javi se! |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Member
|
![]() Quote:
Gotovo, bio u Zagrebu, obavio sta je trebalo i vratio se kuci. Nema veze, dolazicu ponovo pa cu ti se javiti. Inace, cesto sam u Zagrebu, sto poslovno sto privatno....inace, prelep je grad....zato, ko jos nije bio u Zagrebu......trk tamo, necete se pokajati. Pozdrav
![]() |
![]() |
#18 |
Pro Member
|
![]()
Nemojte mi se smejati, ali ja i dan danas koristim X3 u masteringu, doduse, samo kompresor sa njega..... i uvek mi da dobre rezultate
![]() |
#19 | |
Member
|
![]() Quote:
Zezam se, nikako da uhvatim vremena da se poigram sa tom spravom. Pozdrav
![]() |
![]() |
#20 |
MAO
|
![]()
Ajdmo malo sumirati utiske - kakve su vase preporuke i utisci (sabrani) o osnovnom paketu plugova koji idu uz PoCo FW? Meni je nedavno stigao, al se jos uvek nisam navikao da ga koristim, jer nit znam sta mi je bundled, nit znam sta cemu sluzi, a uglavnom ovih dana nemam vremena za experimentisanje pored zivih Waves SSL/API i Precision UAD plugova.
Dakle, neke usporedbe - comp/eq/rev-ovi?> |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
PoCo v3 | OFF | DSP forum | 27 | 05-04-2008 02:12 AM |
Stigao Auralex!!! | Gianfranco | Dizajn i konstrukcija studija | 33 | 16-09-2005 09:07 AM |
Stigao UAD-1 | idekius | DSP forum | 2 | 20-06-2005 12:20 AM |