|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
VIP Member
|
![]()
Imamo u studiju 550V rack, cekamo module...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Pro Member
|
![]()
Sta ste narucili ?
Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Pro Member
|
![]()
Sta u celoj prici moze da se samogradi? Kutija i napaljanje, verovatno?
![]()
![]() |
#14 |
Pro Member
|
![]()
Ja mislim da je to najteze , sbog onih cesljeva i koje se guraju kartice ..... s' druge strane postoje izuzetno interesantni Eisen preampi , koji su u kit u , i kostaju oko 300 tinjak e .... a po strukturi su ravni sa bilo kojim hi end preampom , i sa mogucnoscu menjanja trafoa ....
Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() |
![]() |
#16 |
Pro Member
|
![]()
Da sve vreme pricam o API 500 standardu ......
Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Pro Member
|
![]()
Hm..... onda moze sigurno bar i napajanje da se resi, a box da se naruci
![]() |
#18 |
Pro Member
|
![]()
Pa stos je u tome sto na pozadini tog boxa ima ( npr ) 6 - 10 mesta gde su cesljevi ..... po 20 ak kontakata .... e sad , verovatno su razni naponi i kontakti za xlr ove na raznim kontaktima ceslja ..... nije nemoguc zadatak , ali mislim da je delimmocno koska za DIY ....
Dok npr ako radis preamp.... samo na PCB u postavis sta gde treba i gurnes u cesalj ( slicno kao RAM na kompu , samo krupnije i jednostavnije ) ..... eto Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
mod?rateur analogue
|
![]()
Cesljevi su vrsta EDAC konektora. imam negjde i model number. moze sve da se napravi, ali ko ima vremena i volje..
dugo razmilsjam o DIY kucistu i napajanju.. sad imam nes para, i bome sve sam blizi da kupim API VPR rack (za 10kom) i gotovo. ko ce se zjbvt s time. da netko ponudi gotov DIY rack (kao prusuha recimo) uzeo bih, ali za sada nista od toga. api-je cu raditi u eisenu odn. neke varijacije. razmisljam i da frknem svoj Great River me1-nv i kupim ga u NV500 varijanti.. druga opcija je da prodam i kupim dvokanalni. nebi imao nista protiv imat 8 kanala tog prea. i nista drugo. odAPI500 formata, najvise me pali a designs pultec, 512/550, novi kompresor Action od Purple Audio (navodno ce biti blizak MC76/1176 soundu), i Neve1073 klonovi od Avedisa (MA5). da mi je po dva komada od svakog.. uhfhfhfhfhf ![]() ![]() palim se nenormalno na api500 format. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Pro Member
|
![]()
Shadow hill mono gama ???? .....
Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Emt-257 Rack | ELEKTROIVO | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 10 | 11-01-2009 05:29 PM |
API 500 rack | spidermusic | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 13 | 10-10-2008 04:27 PM |