![]() |
Ima li ko od nasih Api 500 rack
To je trenutno dosta popularno u USA , ja sam nabavio onaj sa 6 praznih mesta ( od Manley a ) i imam api c 512 i adesigni silver ..... u njemu .....
Narucih davno i great river , ali jos ne stize ..... ( Manleeeeyyyyy !!!!! ) Da li neko kod nas to ima , i koje preampe ili eq ili kompresore imate ??? Ako neko ima nesto razlicito a zeli da cuje nesto sto ja imam , mozda mozemo da se menjamo i na taj nacin cujemo nesto sto nismo imali prilike da probamo , pa i na taj nacin da znamo sta da nabavljamo .... Ako sam usamljen slucaj ..... onda jbg :banghead: Pozdrav |
Re: Ima li ko od nasih Api 500 rack
Ma mene nevjerovatno lozi lunchbox, al sad sam kratak s parama (ubo novi monitoring u studiju - PMC!!), a i uzasna mi je tlaka zaje*avat se sa shippingom izvana. Odvratno je skupo uzeti nesto glomazno i to postom dovuci kuci! Kad god sam trazio kalkulaciju cifre za shipping, uvijek bi pao u depresiju.
Al dokopat cu ga se kad tad!! :) |
Evo ja:
lunchbox sa 6 slotova, a unutra dve 512-ice i 2 x 525 comp. A evo, tri meseca chekam i 550 eq pa da kompletiram prichu. :D |
Quote:
BTW mislim da je API500 najlaksi put do vrhunskih preampa..... cim zavrsim gradjevinske radove, pokusacu da priustim sebi jednu kutijicu |
Quote:
sorry za OT :-) :D pozzz |
ne znam, ja imam dbx 376 pro (tube) channel strip, i mogu vam reci da sam zaista zadovoljan.. radio sam i na alpha channelu al mi je previshe chist.. ne volim solid state zvuk.. pogotovo shto je bio u kombinaciji sa 414.. :?
|
Quote:
Poslusah Deju Vuckovica onomad i ne pokajah se :) Kako rade 525 ice ??? Za sta ih koristis ??? Pozdrav |
Quote:
Thread je API 500 !! KO IMA API 500?! A ne DBX ili sta vec!...i ne ide: "da li ste zadovoljni vasim pre-ampom?":banghead: |
Quote:
@Heatman i ja sam bio osho u Offtopic, pa se izvinuo, morash i ti :D |
izvinjavam se svemocnoj sili. i polazem chasnu pionirsku da necu vishe. :)
bilo je ontopic da i za male pare moze da se dobije neshto kvalitetno.. al jbg.. trudicu se da budem dobar i primeran forumash, i da napokon kazete: e ponosimo se ovim klincem.. :) pozdrav :D |
All times are GMT +1. The time now is 10:59 PM. |