|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 | |
Member
|
![]() Quote:
Ti bogami posteno, no tesko bi ti ga moga dodat jer ima 17kg a ti znas da su nam kicme dosta lose...Jedva ga i dobih... Jedino kad dodjes ovamo da vidis studio i na casu rakije pa ako ugrabis ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
VIP Member
|
![]()
Ja sam se skoro namucio sa kablovima..svi looms su bili napravljeni po meri za staru prostoriju. I u novom studiju svi su bili kratki za 2m...
Neke sam nastavio sa XLR loom-vima (nema nikakve razlike -VanDamme!) A neke stare od 20M sam ubacio u rad, bez kracenja. Premestio patch polje i iskoristio sve. Ukoliko ti sad ne treba taj extra kabl, ne seci. Zatrebace nekad. Ne znam koliko dobro lemis, i da li ti je taj loom iz fabrike (zalemljen, mislim) . Mora sve da se uradi dobro ili nema svrhe...(meni drug Zoran, iz Abbey Road-a sve lemi..- ja nemam pojma!) |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Pro Member
|
![]()
Dejo kako se lemi balansirano?
kad je mic kabl u pitanju i sta je sve potrebno....tj. sta je razlika izmedju balansiranog i nebalnsiranog kabla.....odnosno lemova? pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Moderator
|
![]()
verovatno je desetak puta naveden donji link na Rumskom
Sound System Interconnection ljudi, citajte stare sadrzaje, ipak je vama lakse da citate nego svakom ponaosob da se odgovara (pisanjem). pozdrav bogi
![]() |
#16 |
VIP Member
|
![]()
Trebaju ti 2 XLR-a, jedan muski i jedan zenski. Lemis tako sto +(crvena zica) ide na pin 2(brojevi ti pisu na XLR-u), - (plava zica) ide na pin 3, i ground(zica bez izolacije) ide na pin 1. Uradis to na oba konektora, i to ti je to.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Pro Member
|
![]()
Boggy da objasnim...
na dial upu sam jedva mi se i ove strane otvaraju....tako da mi za search treba 3 puta vise vremena pa sta nadjem a za ovo ne nadjoh....jaaaako sporo se sve otvara ...a ako ima i slika lele majko.. pozz hvala dejo i boggy |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Member
|
![]()
Ok! Za sad ostaje cijela duzina...Hvala
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Moderator
|
![]()
znachi, pricha da se na kontaktu gubi i do 10db dinamike ne pije vodu?
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Multicore - predlozi? | Arthur | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 15 | 24-09-2009 12:43 AM |
Duzina kabela? | Kres7787 | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 8 | 11-12-2008 08:22 PM |