![]() |
duzina multicore-a u studiju?
Dje ste...
Iako mi kazu da ne treba, evo da vidim sto vi mislite...Imam multicore 16/4 sa stage box-om i 30m dugacak, a u studiju mi ne treba vise od 5m. Misljah da ga kidam pa da opet lemim konektore da bih ga sveo na potrebnu duzinu(sto je posa), al mi kazu po forumima da ne treba nego da ga koristim kakav je jer je balansiran kabal. Sto vi mislite? Hvala |
Re: duzina multicore-a u studiju?
sto to pricas, Crnogorce?
Pa, skrati ga, pa zalemi balansirano! Normalno da je balansiran, to ti je multikor za mikrofone. Skrati komotno i uzivaj, a to sto pretekne kabla sacuvaj, valjace ti kako budete dodavali sprava,pa mozete to za iskoristite. |
Quote:
Znam da ga mogu skratit no mi se ne ulaze sad e rabotamo, a ja pitah mogu li rabotat komotno za sad i sa ovom duzinom da ne kidam? |
uh malo je mnogo 30m .. ja bih kratio
ja imam 15m i to je mnogo |
Znas kako, mikrofonski signal U PRINCIPU mozes da tjeras na dosta velike duzine, mada se to u praksi izbjegava, i ide se na sto kraci kabl.
Ako ti je kutara da to radite, poslji pa cu vam ja to polemit. Inace, mozes snimat komotno sa tim, nece se nista desit grdno, ama ce bit bolje da je krace. |
Quote:
neche dal se dogodit nishta revolucionarno ako ga ne skratish, ukoliko nije u blizini strujnih, ili bilo kojih dugih izvora smetnje koje bi mogo pokupit ljepo fino namotat i drzat na sigurnom i 1 zlica vegete! uslast! |
E. ljudi, da ne otvaram novu temu..... imam ja multicore 24/4 sa samo 3m kabla, a bojim se da ce biti kratak za prostorije koje spremam.... sme li to da se nastavi?:(
|
Kako mislis da ga nastavis?
|
ili nekom male-female xlr kombinacijom, ili gole kablove, pa zica na zicu:(
ili da kupujem novi kabl, a ostavim kutiju od ovog multicorea? |
Quote:
pozdrav bogi |
All times are GMT +1. The time now is 02:57 PM. |