|
Ogi Radivojević Producent, aran?er, dirigent,orkestrator, pevač perkusionista, umetnički direktor, jedan od glavnih članova Bregovićeve live-act ekipe, internacionalni saradnik većine dobro poznatih umjetnika (Iggy Pop, Ofra Haza, Jorgos Dalaras, Cezaria Evora (Capo Verde) itd...), ali i samostalni stvaraoc (Hajde Cico sa Albuma "U tebi kad me ima" jedan od najpoznatijih hitova) razgovara sa vama na temu muzicke produkcije... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
e da .... vazna napomena ! Ogija znam dugo , pa se ne brinem za njegovu " tehniku " ![]() Pozdrav |
|
![]() |
![]() |
#12 |
VIP Member
|
![]()
Plešem (slobodan ili trbušni ples), hoopam, rolam.... plus faze teretane (u kojoj trenutno nisam, ali ću uskoro to promjeniti...)...
Kako vi rješavate ili spriječavate (ako ih imate) napetost između lopatica nakon 5,6,10, 15 h sjedenja za klavirom ili kompjuterom? |
![]() |
![]() |
#14 |
Member
|
![]()
kajak i bicikl volio bi da je redovnije....
![]()
#15 |
Mason
|
![]()
... inace, uskoro idem na voznju paraglajderom pa slede fotke... a nadam se i skoku iz helihoptera ( Mi - 8 ), ali privezan bandzijem
![]()
#16 |
Pro Member
|
![]()
Tenis. Nekad sam trenirao i igrao profesionalno!
Sad ga ne konzumiram toliko cesto. ![]() ![]()
#17 |
MAO
|
![]()
Nekad sam aktivno trenirao plivanje. Posle visegodisnjeg zapustanja, i prosirivanja za 30ak kilograma, prosle zime sam se vratio u vodu, plivajuci neke rekreativne treninge. Jedini problem je sto su termini na BG bazenima veoma fiksni i skoro nikad ne uspem da ih uklopim na duzi period. Tako sam sada preko leta morao da batalim jer su prestali da greju zatvoreni bazen (!), a na otvorenom je samoubistvo pokusati plivati neku deonicu. Isao sam i u teretanu ranije, al jako ne volim skucene prostore, niti imam para za neke skuplje. Najvise bih voleo da imam neki privatni prostor sa trenazerima. Obozavam skijanje, al takodje godinama nisam uspeo da organizujem zimovanje, sto zbog finansija sto zbog obaveza..
|
![]() |
![]() |
#18 |
Member
|
![]()
Povremeno voznja biciklom, stoni tenis, mali fudbal, jutarnja gimnastika, pesacenje,...I naravno - "ono"...
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Pro Member
|
![]()
tour de zemun i nbgd u poslednjih mesec dana bajsom bez kocnica tj slabo sljakaju :]]]]
|
![]() |
![]() |
#20 |
Senior Member
|
![]()
@ "Max" : Nocu su skolska dvorista najzgodnija za rolere...ravno, dovoljno siroko, a prazno... kad "avanzujes" - mozes i pored reke, ili po Adi...
@ "Anita" : To "izmedju lopatica" se najbolje resava toplom kupkom i masazom... cemu ti sluzi muz ? ![]() @ "idekius" : "Idekius goes extreme!!!" :o Bungee je fenomenalna fora, ali kratko traje... paragliding je mnogo jaci ![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|