|
Tutorijali Mala skola upotrebe hardvera i softvera, tehnika snimanja vokala, gitara i bubnjeva, koriscenje VST instrumenata i semplova...... forum obuhvata razlicite nivoe znanja |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Evo i neceg u tekstualnom obliku u promociji radova...
![]() ![]() Razvoj analognih i digitalnih AV tehnologija (Dejan Marinkovic).rar Pa se nadam da ce se ovo kad bude kompletirano naci u sekciji Tutorijali... ![]()
Ipak, sta kog vraga ja znam, imam tek 20, jos uvek nisam nista konkretno uradio u muzici, i pijem mleko skoro svakog dana... Last edited by dexyco; 02-12-2007 at 04:17 PM. Reason: Promena naslova |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Auuu, ljudi sad sam stvarno krajnje razocaran. Jedan od retkih tekstova u promociji radova i da se niko nije setio da ga procita 15 dana. Izgleda da sam trebao da ga procitam i spakujem u mp3 kako bi neko pregledao. Ne radi se uopste o nekakvoj boodalastini vec o krajnje ozbiljnom radu. Najveci kompliment koji sam dobio do sad za ovo bio je od poprilicno ozbiljne osobe koja se bavi dizajnom zvuka. Hajde, dajte i vi neki komentar...
![]() |
#3 |
banned
|
![]()
Dobro je, tekst je zanimljiv. Kao sto si i sam rekao, ima mesta za napredak, neka mesta se jos mogu razraditi, ali nisam uocio greske.
Trebao si da bacis u tutoriale, tamo bi bio uocljiviji, covek lako previdi ovakve stvari. A i sam naslov treda nije dovoljno precizan, nisi napisao o cemu se zapravo radi. A mogao si sve lepo da ispricas i spakujes kao mp3 ili ogg, eto odmah primene onog o cemu si pisao ![]()
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
Hahaha, mogao sam...
![]() ![]()
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |