|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
Hvala ti na odgovoru.....al 'de brate moze taj reverb biti odlican??? Mozda je odlican zato sto je free, al sta kod nas nije free??????? Hvala ti jos jednom!!!! pozdrav |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Junior Member
|
![]()
Sta je ovaj CSR??? Ne kontam???
Wizooverb nisam mnogo koristio, imam ga ali nesto nisam zadovoljan sa njim, za neke stvari je Ok ali neke mi dosta mulja. Altiverb moram da isprobam. Ajd da suzim krug: Koji je reverb po vama najbolji i najzahvalniji za lead vokal??? Ja sam vec rekao svoje iskustvo - Waves IR1 i Rverb. Pozdrav svima! |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Senior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
A sto ti, brate, ne otvoris svoju temu za reverbe. Ovde se prica o impulsima ![]()
![]() |
![]() |
#15 |
Junior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Sad cu ti odgovoriti u tvojoj temi ![]()
![]() |
![]() |
#17 |
Junior Member
|
![]()
Pozdrav svima,
malo okasnih al evo impulsa (IR Library 1: T600) koje koristim i jako sam zadovoljan ucinkom. Samplirano sa tc 6000. Peter Rosss je napravio vrlo dobar uradak (procesljajte site). http://www.samplicity.com/index.html |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Pro Member
|
![]()
koliko se sjecam broj cd-ova impulsa koji su kruzili se bio popeo na 6... brate off sta ce ti vise???
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
![]() Ako ti nije tlaka daj molim te napisi tih 6. Volio bih znati koji kvalitetom visoko kotiraju a da su se u praksi pokazali dobrima. Vidio sam na ebay-u neku ponudu impulsa od 480L i sl., al nemam nikakvih informacija tko je samplirao, kojom opremom, na koji nacin itd. a to je ozbiljno vazno. pozdrav |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Member
|
![]()
Jedno pitanje....
Koji Plugin (RTAS format) je pogodan za ucitavanje impulsa dinamickih spravica (ne reverba),i da li praktikujete ovako neshto? Hvala Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Vicevi - samo dobri | HeatMan | Pricaonica | 266 | 02-12-2015 06:15 PM |
Festival STARI GRAD 2007, Novi Pazar | _aladdin_ | Razno | 9 | 10-07-2007 12:53 AM |
Muzicki festival STARI GRAD , Novi Pazar | _aladdin_ | Razno | 29 | 08-08-2006 03:31 AM |
Festival Stari Grad, Novi Pazar | _aladdin_ | Razno | 27 | 17-06-2006 02:13 PM |
stari vs novi analognjaci? | dlukace | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 40 | 29-06-2005 10:28 PM |