|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Pro Member
|
![]()
Svaka čast!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Pro Member
|
![]()
Chestitke
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Member
|
![]()
Zdravo Mirza, super ti je ovaj sint. Bas lepo da jos neko pravi svoju opremu.
Nego, steta sto se nisi malo vise potrudio oko stolarije jer panel dobro izgleda. Panel je gravirani elox. aluminijum, right? Koja je stvarna boja panela? Ljubicasta ili neka plava?
![]() |
#14 |
Member
|
![]()
?ta fali stolariji? nije puno drvo nego iverica...ma dobro je..čvrstoje i dr?i. jo? neku grafiku da puknem na to bijelo i ko bog.
a prednja ploča je obični aluminij i na njega samoljpljivi papir...isprintano je to. nije gravirano. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
MCI Master
|
![]()
samo se ti drzi stolarije dobro je to
ali daj si nabavi alu foliju i izljepi cijeli box ( naravno iz nutra) da nebi slusao radio Moskvu kad nema osciliranja .... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() faradejev kavez je zakon!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Member
|
![]()
radio moskva je zakon
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Pro Member
|
![]()
Kad smo več kod toga, slo?i si mali AM prijemnik (srednji val) i ufuraj ga unutra pa ga koristi kao "external sound source" za Ring Mod, FM i sl. Mogu ti ga ja slo?it (shemu) pa ti po?aljem. Ima fantastičnih ?umova u radijskom spektru, besplatni su, a rade čuda kada ih se mno?i s amplitudama ili frekvencijama oscilatora.
Zapravo i sebi ću istu stvar napraviti i ubaciti ju u Neptune 2 synth. Na krovu mi je 20m dugačka antena, mislim da je sve ?to mi treba za prijemnik jedna germanijeva dioda. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Prvi Thread | Danche | Promocija radova | 5 | 18-01-2006 08:08 AM |
Prvi 5.1 | Boskovic | Promocija radova | 2 | 05-02-2005 02:34 PM |