Go Back   Rumski Forum > Aktivnosti > Promocija radova

Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare.....

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 31-01-2007, 08:03 PM   #21
Oggy
Moderator

Oggy's Avatar

Default Re: ko ima hrabrosti ,moze da proveri moj D'n'B od minut i po

Da li to znaci da svako kome se digne, moze da nam sedne na glavu, a mi treba da cutimo da ga ne bi sputali?

Tesko...

U pretezno muskim okruzenjima postoji kategorija "cebovanje" kojoj podleze svako ko misli da je bolji od svih "samo zato".
Ovo je bio jedan suptilan oblik cebovanja gde je ekipa decku na jedan duhovit nacin stavila do znanja da stvari ne stoje bas tako kako je on to zamislio.
Niko ga nije sputao ni u cemu. Ako je pametan, shvatice to kao prijateljski savet, a ako ne... Nije ni bitno.

Znam da tebi teta Anita to izgleda malo surovo i da ti radi onaj majcinski zastitnicki instinkt, ali niko ovde nije imao ni blizu losu nameru. Kao sto neke stvari mozes da uradis samo u zanosu, tako neke stvari nikada ne mozes da uradis ako nisi cvrsto na zemlji. To sto je neki dokoni psiholog rekao da ne sme da se iznose negativni komentari na neciji rad, ne znaci da je to istina, te takodje ne znaci da se toga slepo mozemo pridrzavati. Ako nesto nije u redu, postenije je to reci coveku, nego mu stvoriti privid da je najbolji na svetu. Na taj nacin ce da sebe mnogo bolje kanalise i naucice da istice svoje vrline, a ne mane.
Pozdrav svima!

http://www.sunflower-fest.com/

Oggy is offline   Reply With Quote
Old 31-01-2007, 08:41 PM   #22
ANITA
VIP Member

ANITA's Avatar

Oggy... Alan Belkin nije dokoni psiholog ?to bi znao da si text pročitao. Zar ne razumijete? Onaj tko je lo? i tko nema talenta, jedno vrijeme će se igrati i sam odustati i to je to! Onaj tko ima ono ne?to, vući će ga da na putu ustraje, ali zar je potrebno uz sve te silne blokade koje ionako imamo - slu?ati ih jo? sa svih strana? Ovo je forum gdje se uči i to treba imati na umu! Uči i poučava. Ili ?uti. Za ostalo imamo starce i sav svijet da nas spu?ta na zemlju. Kao da je te?ko biti na zemlji? To je jedino ?to ljudima danas dobro ide. Za?to svaki poku?aj leta tako surovo spu?tati? Uostalom, ja nisam ni zamjetila da on ne?to leti. To je mlad dečko koji ima drugačije ciljeve i drugačije postavljene stvari od profi-glazbenika/producenata i u skladu s tim bi trebali biti i komentari.

Ja ne vidim da se on ne?to postavio nad sve i sve to ?to govori?? Najnormalnije je stavio post sa linkom! Nigdje ne vidim da misli izdati album u mil. primjera ?irom svijeta i sl. Ako mi je tako ?to promaklo, informirajte me.
ANITA is offline   Reply With Quote
Old 31-01-2007, 08:47 PM   #23
alavuk
Pro Member

alavuk's Avatar

ja se izvinjavam sto off topicujem , ja kad nekome kazem sta meni fali u toj pesmi a mladji je od mene , ono bude mi krivo i pored toga mu objasnim da je sve to normalno , sto su mu pesme takve pa se prepiremo da ja ne kapiram ne cujem to sto treba a bogami dobro sam se naslusao i slusam hard tehno fazona , i uvek se zavrsi sa tim da treba da se brusi i brusi bez obzira dal' bio afekt ili ne ... mislimo to svi znamo da moramo da se brusimo i brusimo

pozdrav

a momku porucujem da cu skinuti i preslusati pesmu

xxx says : "Preko dana zemljoradnik a nocu disko zvezda"
alavuk is offline   Reply With Quote
Old 31-01-2007, 08:50 PM   #24
alavuk
Pro Member

alavuk's Avatar

Quote:
Originally Posted by djnick
Jao, BP. Dobro si se setio njega. Sta je s njim, jel zhiv? Btw, shta znash o reinkarnaciji FT za win? Bio je extra programchic [jedini je problem shto sam ja tada bio "na amigi"] (: ali s pojavom Renoise-a... sve je otishlo u buffer (:
ft2 na amigi ? nisam znao za to ... tj secam se da je prva verzija bila 4 kanala i da je kao i posle mogao da ucita modove sa amige

a sto se tice bp-a (ne boze podunavca) ne znam stvarno , niko ne zna pa cak ni pyc koliko sam upucen , video sam ga u plastiku pre par godina iz daleka i to je to ... cimni me na pm da ti dam link za treker mada se sad zove nesto drugacije scene treker ...

xxx says : "Preko dana zemljoradnik a nocu disko zvezda"
alavuk is offline   Reply With Quote
Old 31-01-2007, 10:33 PM   #25
SHIVA
Psiho

SHIVA's Avatar

evo topica za mene

@ Aita: istina je da ne treba ljude demotivirati i u njima izazivati negativne reakcije, ali je jednako tako istina da ih ne treba niti hvaliti kada njihov rad to ne zasluzhuje. Ako smijem primjetiti ovdje se radi o nezgodnoj kombinaciji "hrabrog" naslova topica, "talentiranog" username-a i pomalo ironichne samouvjerenosti u ishod kritike.

Mozhda se danas i naljuti, ali uz imalo mozga vech "sutra" che mu biti drago shto se ovo desilo. Sljedechi put che nastupiti drugachije, a shvatit che i da na glazbi treba josh poraditi ako zheli dobiti dobru kritiku od kolega.

Kao shto je Oggy lijepo primjetio... puno je likova koi bi danonochno davili ako ih krenemo tapshati po ramenima na svaki ovakav ispad. Drushtvo je dobro koliko i njegov najslabiji chlan. Samo se kritikom stizhe do savrshenog drushtva. A to je upravo ono shto svuda nedostaje.

Poshto znam da mnogi obozhavaju kad citiram...

The most advanced technologies and craftsmanship bring us, at best, up to the super-chimpanzee level. Actually, the gap between, say, Plato or Nietzsche and the average human is greater than the gap between that chimpanzee and the average human.
Pierre Grimes (Waking Life)
Old 31-01-2007, 10:45 PM   #26
SHIVA
Psiho

SHIVA's Avatar

Quote:
Originally Posted by talented drummer
nisam majmun u oblacima kao mnogi koji su moje godishte ,koji nabacaju u reason-u rex fajlove i tako jednolichno smaraju 4 minuta
Usporedba sa loshijima od sebe je krajnje nekonstruktivna. UVIJEK se usporedjuj sa najboljima
Old 31-01-2007, 10:55 PM   #27
balthazaar
Banned

balthazaar's Avatar

ipak, mislim da sam ja naj(ne)pametniji naj(ne)talentovaniji dasa u Evropi(neki kazu i sire)

jednom sam isao na koncert erika kleptona i sretnem ga sasvim slucajnu kod wc-a.I kazem ja njemu(naravno na americkom) "aj molim te da mi ucinis jednu uslugu,naime, kad se budes peo na binu, ja cu biti pored sa nekim drustvom, ti tada pridji i javi mi se kao da me znas, samo toliko reci "what's up champ"..i nekako ga izmolim i on pristane...tako se ja posadim blizu bine sa nekim drugarima i cekam da Klepton prodje, cekam , cekam i eto ti u zlo doba ide Klepton prema meni sa namjerom da odrzi obecanje i tako pridje on i kaze a to sto smo se dogovorili, a ja rekoh (na americkom) "ma vidi ove budale sto mi se javlja svako pet minuta, ol me puštit Eriče, časti ti!? ne smaraj!Nemoj više noćas ni jednom da mi pridješ, jesi čuo!"

živa istina

Last edited by balthazaar; 31-01-2007 at 11:03 PM.
balthazaar is offline   Reply With Quote
Old 31-01-2007, 11:10 PM   #28
idekius
Mason

idekius's Avatar

Quote:
Originally Posted by SHIVA
... Nietzsche ...
Eeee... mislis da ja nista ne znam Grdno se varas druskane! Ja sam mu radio album!!!
Old 31-01-2007, 11:27 PM   #29
balthazaar
Banned

balthazaar's Avatar

Ničeta je dobar tip, šteta što je popularan...

niče,platon, molekul ,atom sa il bez kravatom
odoh gledat TV i jesti nešto slatko,
dosadnog li treda bože, bože
kad nas klinci lože, lože
(solaža-pentatonika sa hromatsim dionicama)
(roll na tomovima)

marketing je čudo.,čudo,
gineš blentazare ti uludo,
sviraš bluz i patiš, patiš
bolje posla da se latiš
prodaj tu kletu gitaru,
vidiš da ti neće donijeti ni paru,
ni pišljiva boba, ni kiselju sarmu

(opet solaža, bluz sa elemetnima melodijskog mola)

nemoj da mi je neko ukro pjesmu!!!!

Last edited by balthazaar; 31-01-2007 at 11:41 PM.
balthazaar is offline   Reply With Quote
Old 31-01-2007, 11:58 PM   #30
-neshapesha-
Member

-neshapesha-'s Avatar

au brate, ne mogu da verujem da jos uvek raspravljate o ovoj temi.
mislim,normalno je da sam postavio topic da bi chuo neke komentare pozitivne ili negativne, mada u sustini su svi pozitivni.Ali mislio sam da na ovakve forume svoje stvari postavljaju isto tako neka deca kao ja , koja misle da su neko i neshto , tipa -
-moja nova stvar , morate da chujete-
ali sam se nadao da cu bar ovde da naletim na nekog vrsnjaka koji je otisao dalje od koriscenja gotovih loopova u e-jay-u i tih gluposti.(obozavam da chujem i druge stvari , posto u mojoj ekipi niko ne slusa elektroniku i postajem vec polako ochajan sto ne znam nikog iskusnog ko bi me malo komentarisao).
Ali sad kad vidim da ovde nije tako,drago mi je sto sam okruzen iskustvom.
A sto se tiche ljutnje , moze svako da mi opsuje majku sada , ja se ne ljutim,ne moze mi niko nishta sto se toga tiche .(mada sto bi nekoga uopste zanimalo da li se ja ljutim ili ne, kad me niko ni ne zna). pozdrav.com
-neshapesha- is offline   Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules