|
|||||||
| Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#1 |
|
VIP Member
|
Zara?ena sam.
Ako netko ima vremena i volje, voljela bih da mi nekako pomogne da uđem u tu tematiku od početka, da naučim sve ?to je potrebno. Ba? imam volju. Ima li kakva knjiga na amazonu, textovi, linkovi? I također, neki osnovni tipovi synthova i njihove cijene priblizne da se ne zaletim i gledam u ne?to ?to je izvan mog dometa ili pak totalno smeće. Jos samo gledam, necu "pipat", ali da naučim sve prije prvog puta. Hvala dragi prijatelji.
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
VIP Member
|
Nemoj da gubis vreme...nije uopste toliko bitno! Niti se cuje tolika razlika (ako se uopste i cuje). A sve sto je staro se vec polako i kvari, rastimava, itd..
Kao neko ko je radio sa analognim sintevima i sequencerima jos od 1980-te i imao puno toga oko sebe, (a i imam jos uvek !!) smatram da je daleko bolje baviti se komponovanjem, samplovanjem, proucavanjem plug-in-ova, itd. nego analognim sintijima!! znam da ce sad da krene pljuvane, ali tako mislim..
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Pro Member
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
|
Clusterchord lako zarazi covjeka. Ja sam, doduse, dosao vec zarazen kod njega, al mi je prenio jos nekih jacih mutiranih virusa pa mi je sve gore...
@DaBear: Slazem se! Da sad idem ispocetka, nebi trosio truda i love na sinteve. Ali kad su vec tu, bas mi je
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
VIP Member
|
Quote:
DaBear - cuj, zasigurno ovo sto govoris meni zvuci olaksavajuce i ustvari ohrabrujuce. Joooj.... koliko sam puta samo preskočila sve synth samplove, kao sto ce mi to... Sto onda od samplova preporučujete da je slično tim toplim, analognim stvarčicama (slično koliko mo?e biti naravno)..? I naravno pitanja iz prvog posta jos uvijek stoje. |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Pro Member
|
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Banned
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#8 | |
|
VIP Member
|
Quote:
No, mozes slobodno preporučiti koji vst. |
|
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Banned
|
Quote:
jel znas o sintezi sta? semplovi su jedno, ali ako heces sint to je nesto drugo Last edited by balthazaar; 04-01-2007 at 10:41 PM. |
|
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Pro Member
|
Quote:
|