|
Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#62 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
... sad moze lepo da se kaze da sam zavrsio sa zivotom ![]() Zabagovao sam se u forum i citam vec .. hmmz ne znam tacno koliko... Bravo za forum i trudicu se da postanem(ostanem) stalni clan ![]() Pozdrav! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Pro Member
|
![]()
pre godinu dana je zatrebalo nam je neko iskustvo na forumu digital cave-u pomoc oko sinhronizovanja delte i live karte i neko nas je uputio recima imas "naucnike" na ovom sajtu recice ti sve, ortak se registrovao ja nesto posle i nisam dobio autorizaciju tj aktivaciju naloga , pa sam opet pokusao i dobio je sa ovim nickname-om i eto me :] u pocetku i nisam toliko pisao , ali od kako sam pre mesec dana dobio kablovski postovi se posteno nagojili , obicno ne blebecem na net-u sem ovde
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Administrator
|
![]()
Novajlijama zelim dobrodoslicu, a tebi alavukonja, ako hoces mjenjati nick name (posto kazes da si tek sa njim uspio da se uclanis), mozemo to srediti (mozda cak mozes i sam da ga promjenis u profilu
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Pro Member
|
![]()
rekni jel ok da ti posaljem na mail/pm neku recenziju koju sam pisao , pa da to neko overi i pecatira ako je ok ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Junior Member
|
![]()
Preko Googla dok sam trazio nesto sasvim deseto. Registrovao se davno pame dugo nije bilo i sad kad je krenulo stosta da mi se desava u zivotu po pitanju muzike dodjoh opet
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Pro Member
|
![]()
Ja sam slucajno i odma sam bio banovan! Valda me to privuklo?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Junior Member
|
![]()
Sasvim slucajno-google je odradio na temu besplatan oglas...Moram da priznam da me Vasi razgovori sve vise odusevljavaju-CAREVI STE!
Zao mi je sto ne mogu malo vise vremena da posvetim citanju postova, ali valjda cu se popraviti... ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Pro Member
|
![]()
Trazio sam neku klavijaturu preko www.pogodak.co.yu i od 4 nadjena sajta 3 su bila sa Rumskog... malo pratio sta se radi i skontao da ovde ima puno pravih profesionalaca koji (a to je ono sto je bitno) stvarno hoce da pomognu i da podele svoje znanje sa drugima, sto je za svaku pohvalu.
Onda sam pomislio da ima jos ovakvih foruma i pretrazio net, otisao na dosta drugih foruma i shvatio da nijedan nije ni prineti Rumskom. Rumski Rulez ![]()
![]() |
#70 | |
Administrator
|
![]() Quote:
![]() Ostalima fala na pohvalama...trudimo se biti jos bolji... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Spu?tate li dasku nakon mokrenja? (anketa) | idekius | Pricaonica | 22 | 18-09-2009 11:35 PM |
rumski forum | diviner | Obavestenja | 17 | 13-01-2009 03:27 PM |
rumski forum | nenad | Razno | 9 | 18-10-2007 05:08 PM |
NEW FORUM USER!!!!!!!! | bumbar | Computer Hardware | 1 | 24-07-2004 11:05 AM |