|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() sto se tice songa, najvise vremena sam izgubio trazeci zvuk [jedno 2-3 sata], pa sam radio jedno sat-dva... dosao do neke verzije a onda sam doziveo shok -> pukao mi komp [zahvaljujuci nekom vst-u] i totalno ubio 2 poslednje revizije songa [!]. a i koristim i najnoviju beta verziju trekera, pa nije ni chudo shto je pukao. potom sam morao da radim skoro iz pochetka... :] |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() Yousendit izgleda da je extra sajtek. Jedino shto ne znam koliko dugo stoje fajlovi pre nego se obrishu??? i da li se brishu fajlovi kad ih niko ne skida ili se uopste brisu sami od sebe posle 7 dana?? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Vibrator
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Member
|
![]()
Ja bih bas voleo ovo da cujem ali nikako da se izborim sa RapidShare-om. Evo sta mi je poslednji put izbacio.
Download-session invalid. Please click here. Possible reasons: * Download-session expired. Direct-links last a few minutes for free users and a few days for premium-users. * You requested this download-session from a different IP than yours. If you use AOL, try a different browser. * If nothing helps, getting a premium-account will override the IP-check, which means it will solve this problem.
![]() |
#17 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
same se brisu posle 7 dana. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Member
|
![]() Quote:
na zhalost trenutno nemam neki svoj server, mozhda ako neko od moderatora [ili posetilaca foruma] mozhe da mi ustupi neshto space-a za ftp storing fajlova, pa da uploadujem tamo? [do skoro sam imao neshto slichno ali od pre mesec-dva ne funkcionishe taj ftp server] [!?] p.s. -> http://www.renoise.com/songs.php?pg=artist&id=754 odavde mozhesh da pokushash da skinesh josh neke demo songove [ako nisu "expired", koristio sam MyFileHut.com]... Last edited by djnick; 18-10-2006 at 11:41 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Member
|
![]()
p.s. dodao sam josh 1 link [work in progress] electro -> "you can dance"
http://www.megaupload.com/?d=X8Z97VIO za ovo shto sam zapocheo trebalo mi je jedno 5 sati... najzad ide vikend ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Junior Member
|
![]()
dobra stvar.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Electro-Voice 478 | Sava | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 18 | 24-10-2009 04:51 PM |
genre: progressive | Coolman | Promocija radova | 1 | 11-10-2009 07:36 PM |
electro | noonchaka | Promocija radova | 6 | 19-05-2009 09:23 AM |
electro rock | noonchaka | Promocija radova | 8 | 25-03-2009 04:03 AM |
Electro Don't Stop!!!! | Direct Control | Produkcija Elektronske Muzike | 10 | 23-11-2008 09:19 PM |