| 
 | |||||||
| Zoran Vračević - Vrač Jedan od nasih najrenomiranijih producenata, Clubing/Single Mixing veteran, covjek ciji je spisak uspjesnih radova veoma, veoma bogat (Ceca-London Mix, Las Ketchup (2 singla),Kylie, Jamelia, Bob Marley (2 singla), M People, Gloria Estefan, Bond, Narcoti Thrust (2 singla), Aaron Soul, Sugarbabes, Candice Alley,, Nate James, Kathy Brown, Kristine W, Doobie Brothers, Shystie, Raghav, Negrocan, Alabina, Ladies First, Nio...) | 
|  | Thread Tools | Display Modes | 
|  13-09-2006, 11:29 AM | #51 | 
| MAO Join Date: Feb 2004 Location: Shenzhen, China 
				 |  Re: Novi Mix 

neverovatno, al cini mi se da se DaBear malko iznervirao?? to se retko vidja   Snoop je Dzoni Stulic, a? mada kontam da Dzoni ne bi nastupao sa tim stavom niti znao tolko produkcijskih detalja @snoop nemoj se ljutiti, samo nam je strasno interesantno, odavno nismo imali misterije na forumu, pa se malko izivljavamo, no hard feeelinz, ok ? | 
|   | 
|  13-09-2006, 11:33 AM | #52 | |
| VIP Member Join Date: May 2006 Location: London UK 
				 |  Re: Novi Mix Quote: 
 ma nema ljutnje, nema nerviranja....samo nekome ne ide u glavu da ljudi mogu da rade muziku / produkciju iako ne znaju da (dobro) sviraju, ili sta vec... Mozda da uvedemo neku nagradu za onoga ko pogodi identitet snoooopa?   | |
|   | 
|  13-09-2006, 12:06 PM | #53 | |
| Mason Join Date: May 2003 Location: Otkude Ni?, Serbia 
 E sad, to sto se "Izmedju Krajnosti" ochajno cuo i za ono vreme, to je druga pricha... Ja bih voleo da vidim Johny-ja na forumu, ali cisto sumnjam da ce se to ikada desiti..., a ko je Snoop, to me zaista ne interesuje, dok se covek sam ne predstavi... 
				__________________ http://www.facebook.com/idekius | |
|   | 
|  13-09-2006, 12:15 PM | #54 | 
| Pro Member Join Date: Sep 2005 Location: Beograd 

MATERE TI... Tako je negde napisao. Znaci, pretpostavljam da se radi o kolegi iz Bosne (ili Hrvatske). Iako ne pishe jekavicom... Opet, ne pricamo samo o autoru, jer teshko da bi pominjao Soft/Hard Knee... Uostalom, boli me bash K**AC!  Nek se baja sam predstavi... | 
|   | 
|  13-09-2006, 12:21 PM | #55 | |
| Pro Member Join Date: Jan 2005 
   Pozdrav | |
|   | 
|  13-09-2006, 01:25 PM | #56 | 
| Pro Member Join Date: Oct 2004 
				 |  Re?ija: Novi Mix 

Kako je ovo već oti?lo u daleki offtopic, ne zamerite mi.  Svaka čast za 're?isere' latino-američkih serija. Ovakvu dozu 'kreativnosti' na polju pravljenja zapleta mogu imati samo pravi 'umetnici'. Ne bi me začudilo da sad utrči Maradona ......  ........ i da go(l) rukom. o|0  ... to be continued. 
				__________________ " .... we are breakbeat troopers and intergalactic travelers." | 
|   | 
|  13-09-2006, 03:05 PM | #57 | |||
| Senior Member Join Date: Apr 2006 Location: DreamLand 
 Quote: 
 Sto se tice izbora vrste muzike kojom se neko bavi, mislim da je sasvim svejedno, ako pristupi posteno i ako u tome sto radi postize ono sto je zeleo (bilo da je to novac, slava, ili samo zadovoljstvo bavljenja muzikom). I naravno najvaznije je ... Quote: 
 RM P.S. Vrac, kad sam se vratio sa mora video sam tvoj post sa linkovima, ali je bilo kasno (vise od nedelju dana) za skidanje. Posto nisi navratio do mene kad si bio u BG, pitam se kako sad ja da to cujem? | |||
|   | 
|  13-09-2006, 03:43 PM | #58 | 
| VIP Member Join Date: May 2006 Location: London UK 

P.S. Vrac, kad sam se vratio sa mora video sam tvoj post sa linkovima, ali je bilo kasno (vise od nedelju dana) za skidanje. Posto nisi navratio do mene kad si bio u BG, pitam se kako sad ja da to cujem?[/QUOTE] Ajde stavicu opet neke linkove....a i Snoopdaddy bio na moru pa nije cuo.... blago vama, ja nisam bio na moru ove godine! pa ti vidi... | 
|   | 
|  13-09-2006, 05:01 PM | #59 | |
| Pro Member Join Date: Mar 2005 Location: Uzicka Republika 
 Ajde stavicu opet neke linkove....a i Snoopdaddy bio na moru pa nije cuo.... blago vama, ja nisam bio na moru ove godine! pa ti vidi...[/quote] A, to, Lamans, Atlantik i to u cem' Engleska pliva, ne racunas?   
				__________________ .....Snimam sve (u)zivo .....   | |
|   | 
|  13-09-2006, 06:32 PM | #60 | |
| Stara Rumski Elita 2003. Join Date: May 2003 Location: SO 
 | |
|   | 
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| 
 | 
 | 
|  Similar Threads | ||||
| Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post | 
| Novi RME! | Maiv | Computer Hardware | 5 | 04-03-2009 05:16 PM | 
| Leb i Sol-Novi Sad | Dexxy | Razno | 27 | 22-11-2006 08:26 PM | 
| novi stylus , novi battery | markoni | Audio Software | 5 | 14-11-2004 02:51 PM | 
| Novi SIR v1.005 | puRe | Audio Software | 10 | 14-02-2004 12:27 AM |