|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 |
Moderator
|
![]()
Ne mislim da je terratec sranje, ali je Emu 1212m od tog tvog drasticno bolji.
Projekat od sx3, kao ni bilo koji drugi projekat od bilo kog drugog, za verziju naprednijeg programa, ne mozes otvoriti u prethodnoj verziji, ali zato svaki stari (u tvom slucaju sx2 u sx3) mozes otvoriti u novom. ![]() meni jos uvek nije do kraja jasno da li ti to drzis 2 kartice u jednom kompjuteru istovremeno aktivirane ili su u pitanju 2 kompjutera? Ukoliko je jedan, to je jedan od boljih razloga za tvoje muke.
![]() |
#22 | ||
Pro Member
|
![]() Quote:
Quote:
otvorim projekt iz sx2 u njemu....napravim sto sam imao....sacuvam....i probam NUENDO 3 projekt otvoriti u SX2.....i otvori ga bez problema! ![]() mislim se da li sam lud....pa sam jos koji put probao...i radi sve bez problema. doduse, nisam vsti koristio vec su sve audio kanali bili...
![]() |
![]() |
#23 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() Poz.
![]() |
![]() |
#24 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
"To pucketanje je relativno normalno kod AMD procesora"
![]() |
![]() |
#26 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() Imam obje kartice godinama na JEDNOM compu i nikad mi nisu stvarali problema. Tek kad sa instalirao SX3 i Nuendo3 poceli su problemi. PS: Izgleda da se stanje drasticno popravilo reinstalirao sam sve. Cubase i 2, 3 i Nuendo.Za sada radi bez zakucavanja. ![]() ![]() Stvar je jasna previ?e su potopljeni i zato ih treba dobrano posu?ti.
Toutes les comparaisons ont été faites en utilisant les rangs la taille de l'échantillon était calculée rétrospectivement en utilisant les résultats de l'étude actuelle.. Last edited by idvi; 11-04-2006 at 10:16 AM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#28 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() Tuzno i smesno ![]()
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Cubase LE! Pomoc! | ferucci | Razno | 4 | 22-09-2009 08:18 AM |
pomoc FX CUBASE... | stacato | Audio Software | 1 | 24-03-2009 10:39 AM |
opet ja i problem, ovaj put CUBASE SX3 | lopovic | Audio Software | 0 | 13-10-2005 08:51 PM |