|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
SPL channel one je 888 e kod Thomanna Spl Gold mike II 888 e na istom mestu S' obzirom da u prvom slucaju placas (Tube Mic/Line Preamp, ARC Noise Gate,Compressor/Limiter, De-esser, EQ, Headphone monitor, 48VPhantom Power, Pad, phase reverse ) a u drugom (2 channel Class A solid stage, tube drive inthree different intensity levels, FLAIR presenceenhancement in two switchable settings, Switching inserts,pre-output limiter stage, VU metering with threedifferent, switchable display ranges, Front panelinstrument input, separate rear-side microphone and lineinputs, Phantom power, phase reverse, pad and high-passfilter (50Hz), Options include 24/96 AD converter andin/output transformers by Lundahl ) Rekao bih ( iz ciste logike ) da se radi o istom preampu ....... gresim ???? Pozdrav |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Pro Member
|
![]()
Posle kraceg istrazivanja .......
"Goldmike and Channel One are the same Pre...the Gain Station is different.. It runs on a 60 Volt Rail and is both tube and solid state...you can run it solid state only or tube only or a blend of both. Marty Druckman Network Pro Marketing SPL-USA ....sad me stvarno interesuje ...... Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Pro Member
|
![]()
nemam ni najmanju nameru da te provociram , samo sam na 5 min od kupovine istog i sad mi je zalet definitivno uzdrman .....
Posle nestajanja amek 9098 amp + eq ..... ovo mi je izgledalo kao najbolja kupovina , sada sam ponovo pred nedoumicom . Ja nikada ne koristim eq i comp sa channala pa cak ni deeser ..... srogo koristim samo preamp zato mi ostalo sa channela i ne treba , ako je pre amp isti onda bi ga kupio .... .... ili ipak da uzmem gain station ..... .... a pitao sam jer si me zbunio sa time da se razlikuje goldmike i channel one , a nekako iz iskustva znam da te firme ne prave preko 1 do 2 razlicita preampa .... cene su bile slicne pa je logika radila ..... a ti si rekao da je channel one u drugoj klasi .... dakle bolji ...... .... koja je tvoja preporuka do 1000 e ??? ( ja sam poredjenje sa smpro om .... shvatio kao cinizam ..... ![]() Pozdrav Last edited by Max; 24-03-2006 at 07:43 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
do 1000e moja preporuka je millennia TD-1 (polovno) ili Avalon M5(nov) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Ivan Lekic
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Monitoring bez miksera? molim savjet | aland | Monitoring | 0 | 24-06-2009 11:09 AM |
monitori - savjet molim | funksoulbrother | Monitoring | 48 | 18-03-2008 11:59 AM |
Molim za savjet! | playboy | DSP forum | 8 | 01-09-2007 12:49 AM |