|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#31 |
Pro Member
|
![]()
Evo posle toliko vremena i ja cuh "Krila" (trenutno slusam na integrisanim zvucnicima u IBMu, tako da o produkciji necu pricati do sutra, dok 'Soko' ne sleti na Adame
![]() Slozio bih se sa vecinom i pohvala i kritika (dikcija pre svega) koje su kolege uputile. Ono sto se meni ne dopada previse, a mislim da je u pop muzici mozda i najvaznije, je tekst pesme. Nekada je bilo drugacije sve zelena su bila polja, zar ne ...... Metafore mi nisu bas najubedljivije,malo su cak i istrosenije ('jutro donosi dan'), ova rec 'bila' se ponavlja u dva uzastopna stiha...., generalno, i muzika i aranzman, a cini mi se i produkcija, zasluzuju bolji tekst. Mislim nije on los, ali... Poslusaj, npr. Vladine tekstove (rece da ga jako cenis). Po meni, to nisu vrhunski tekstovi (ranga EKV, ili u pop muzici Gibonnija...), ali u njima je sve pitko, nema teskih reci, ali nema ni 'padova' koji umeju da zaparaju usi. Njegove price su jako univerzalne, nevezane za neki prostor i vreme, i svi se lako u njima mozemo prepoznati. Bas zbog svega, mislim da ih uopste nije lako napraviti, ali vredi za analizu. Inace, dok pisem ,vrti mi se refren u glavi, sto je dobar znak ![]()
![]() |
#32 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Jeste da cenim Vladu i to mnogo vise njegov prvi album, jer mi je nekako rokerskiji od drugog (nadam se da mi to neko nece uzeti za zlo), ali mi ne pada na pamet da ga imitiram. Iz prostog razloga - sto smatram da to i ne mogu. Trebao bih prvo da zavrsim muzicku skolu, osnovnu i srednju, da se naslusam preterane muzike i da odrastem na skoljkama i bevandi....Prema tome, drzim se bureka masnog, tepsije sampita i gajbe piva...crnog...
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Pro Member
|
![]()
Ma ima Vlada vec dosta imitatora
![]() Samo sam ga naveo kao primer tekstova koji nisu nista spektakularno, ali rade posao (izvini Vlado) Ja imam istih problema sa tekstovima, i to cu definitivno da poverim nekom drugom da mi radi. Proza mi ide, ali kad treba nesto urimovati... A to za burek ![]()
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
analog, Mogli, srecan rodjendan!!!! | boggy | Pricaonica | 12 | 24-04-2009 01:13 PM |