|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Banned
|
![]()
Nije u pitanju to da boja glasa nije ok, naprotiv, boja je super. Rekao bih da je u pitanju nesredjena dikcija. A i malo bih ga dotjerao Antaresom 4 na nekoliko mjesta.
Ja bih, eventualno malo doradio onaj sint koji svira na kraju... linija mu je nekako previ?e pojednostavljena (poput melodija na mobilnom telefonu) ho?u da ka?em da tu fali malo trilera. Isto se odnosi i na sint koji svira na 1:18. i 2:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Member
|
![]()
Mozda te i nagovorimo da odes u pjevace. Sto se tice dikcije simpaticna mi je, cak me na par mjesta podsjeti na Vlatka Stefanovskog.
Jedino na ono slovo '?' u pjevanju imam primjedbe. Pjevaca iz Kerbera cjenim, ali mislim da je tvoja boja glasa ugodnija i sugestivnija. Kod pjevaca je to bar mrvu vaznije od tehnike pjevanja.
![]() |
#13 | |||||
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]() Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Iste te reci mi je letos rekao moj idol Vlado G. !! Ako radis nesto iskreno, to ce drugi osetiti! Quote:
|
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Pro Member
|
![]()
Nije lose ....moram priznati ...... slusam na stubu ..... fino , pricam za matricu ...... pevanje treba biti sigurnije a pravac muzike ....... hhmmmm pa nije bas po mom ukusu ..... ali ko zna sta narod hoce ....
Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]() Quote:
![]() Evo link od studija o kome sam pricao. Gospodin Oliver je preslusao krila i jako se pozitivno izrazio o tome. Cini mi se da nemci padaju na malo tvrdji zvuk. http://www.templestudio.de/ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Banned
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Pro Member
|
![]()
evo preslusao i ja na nekim krsh slusalicama. prijatno sam iznenadjen, gitare su odlicne.. jos malo da je sve tvrdje i eto ti bon jovi fazon
dobra matra, dobra ideja, pevanje mi ne ide... bubanj ti zvuci malo neprirodno, ne znam da li si radio quantize na hihatu.. sve u svemu, zvuci kao da bubnjar ima 3 ruke, skini kontru kad ti ide svaki crash.. ja bi btw crash bacio isto u desno, na nekih 1 i po sat.. ride bi trebalo ici levo u ovakvoj panorami (koji u pesmi nemas) ![]() na onom horskom delu imas neko cudno upadanje (s tvoje strane).. ko da si se zagrcnuo, sredi to... hor inace zvuci odlicno! to je to.. dakle, da uradis jos neke korekcije i moze da bude stvarno odlicna stvar.. text bih licno iz korena menjao, ne ide mi dikcija a ni sama "atmosfera" teksta mi ne ide bas nesto narocito uz ovakav tvrdji zvuk... javicu kad preslusam u studiju kakav je zvuk ![]() pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Dobro si ti to i cuo ako su ti lose slusalice, ali sve greske u panorami bubnjeva su zato jer ja i nisam nista preslusao na taj nacin. Sto se tice bubnjara, ono nije hi hat nego su daire, a to u principu uvek svira neko drugi, a ne on. Tekst i nije nesto najbolje od mene, ali je izasao onako, spontano pa ne bi da menjam, a najvaznije je da se svidja curicama, a takve pesme sam uvek znao napraviti. Sad sam upravo napravio jednu baladu sa originalnim tekstom o ljubavi i mislim da cu im slomiti srca... (prvo Aniti)
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Pro Member
|
![]()
nema frke
![]() btw. zvuk moze dosta bolje definitivno, ali je savim ok generalno |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
analog, Mogli, srecan rodjendan!!!! | boggy | Pricaonica | 12 | 24-04-2009 01:13 PM |