|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 | ||
Senior Member
|
![]() Quote:
Quote:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Super Moderator
|
![]()
Da cinjenica je da se pravi bubanj ne moze nikada oponasati a dacko tebi svaka cast na tome iako je to u principu nemoguce jer prvo koristis semplove bubnja koji nikada ne mogu biti razliciti kao sto to bubnjar odsvira. Jer on cinelu nikada nece udariti na isti nacin kao sto je sempl vec isprogramiran a da o ostalim elementima ne govorim!
![]() |
#13 |
Senior Member
|
![]()
Upravo o tome ja i pricam Eon-e..
![]() Takodje ni ja ne mogu na klavijaturi odsvirati 3 takta za redom a da budu identicni, jer i klavijatura je dinamicka, pa taman i da se trudim, necu uobsti 2 takta isto odsviranog, hihata, bd, sd... barem po velocity-ju... eh sad... naravno ako koristis neke naprednije setove bubnjeva, artist drums, drumkitfrom hell, bfd.. koji imaju recimo na svakom velocity-ju od 120-127 razlicit sempl dobosa, ili cinele... dobijes veoma realne rezultate, jer ja u principu ne mogu udariti dirku dva puta za redom bas da potrefim na primer jacinu 125, ako razumes sta hocu da kazem... 8) Posto me mrzi da kopam, evo trenutno jednog "projekta"... nista nije uradjeno, produkciski jos... znaci samo nabacano ono sve, ima i gresaka i svega... Cisto kao ilustracija kako taj bubanj zvuci... ako nekog bas zanima mogu postaviti neki mp3 iste pesme, gde bi bio bubanj malo jaci, ili solo... http://dacko.suonline.net/bilismo.mp3 |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() Ali takodje za tu lajv varijantu bubnjara je drumagog... On bas ima te random mulitple samplove na istom velocity-ju... A trigeruje se preko audio signala... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() Ima nas jo? zainteresovanih ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Logic 8, MIDI, MIDI kanali? Pomoc | MUzzY | Audio Software | 11 | 25-05-2009 12:20 AM |