|
Dizajn i konstrukcija studija Diskusije i pomoc oko svih aspekata dizajna i konstrukcije kucnog/pro studija, gluve ili kontrolne sobe, tretman zidova i materijala... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Banned
|
![]()
Matori, ako si ovo slusao upareno sa npm Krell-om FPB600 i nisi se usrecio,onda jbg.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Pro Member
|
![]()
ne, ne mislim da nisam bio zadovoljan, nego mi nije previse pomoglo...... npr NAutilusi od skoo 20k eura.... sta tu ima da se slusa
![]()
![]() |
#13 |
Banned
|
![]()
Nista Matori,pustis CD i na koncertu si
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Pro Member
|
![]()
Cekam predloge
![]()
![]() |
#15 |
Member
|
![]()
imam lose slusanje,al je zato domaca 20 godina stara,welcome!!!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Pro Member
|
![]()
haha, kolega..... da reche cheese cake, pa da dodjem
![]()
![]() |
#17 |
VIP Member
|
![]()
prvo sedi za telefon i zovo studije koje bi hteo da posetis...ugovoris vreme kad je zgodno da svratis da poslusas neke svoje snimke...
Onda sednes u kola i odes u BG, dogovoris spavanje kod nekoga (ili hotel?) jerbo za jedan dan neces moci da overis sve. U principu, trebao si da se pravis lud (da ne pricas po forumu sta ti je namera) nego da pozoves studije i kazes da hoces da radis veliki mix projekt, i da hoces da vidis i "oslusnes" studio za snimanje i masterovanje...napravis listu i krenes u obilazak . A sa Boggijem se dogovoris privatno za jos par mesat gde on moze da te odvede... Sve price su price...treba sam da cujes i ocenis da li iole to pomaze ili ne..?
![]() |
#18 |
Pro Member
|
![]()
ma nije problem otici, ostati par dana..... samo, ne volim da se pravim lud..... pitam lepo ljude, sta misle de je najbolje za mix.... imam vec par korisnih saveta..
@DaBear, bio si cesto u BGu u gostima, mozes li ti nesto da preporucis, ne mora javno
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Mala (velika?) soba | sasaristic | Dizajn i konstrukcija studija | 31 | 07-09-2011 07:54 AM |
Soba u Sobi | DeMa | Dizajn i konstrukcija studija | 43 | 07-10-2008 11:10 PM |
Mala soba pa problemi!! | S.a.m.u.e.l | Dizajn i konstrukcija studija | 40 | 15-05-2008 02:19 AM |
Soba za bubanj | OFF | Dizajn i konstrukcija studija | 11 | 22-12-2007 06:48 PM |
Soba | SumAnuT | Dizajn i konstrukcija studija | 20 | 26-01-2007 03:44 AM |