| 
 | |||||||
| Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... | 
|  | 
|  | Thread Tools | Display Modes | 
|  21-05-2009, 08:23 PM | #21 | 
| Pro Member Join Date: Jun 2006 Location: Novi Sad 
				 |  Re: Koliko ima koga/cega na forumu? | 
|   |   | 
|  21-05-2009, 09:51 PM | #22 | 
| Junior Member Join Date: Mar 2009 Location: Belgrade 
				 |  Re: Koliko ima koga/cega na forumu? 

ja sam ludi (wona bi) mikrobiolog...  bavim se produkcijom nekih 10 meseci... da budem precizniji, amater golemi   jos ucim sto se toga tice    ovo mi dodje kao hobi... (: 
				__________________ myspace.com/hatzygonal | 
|   |   | 
|  24-05-2009, 10:26 AM | #23 | 
| Member Join Date: Jul 2008 Location: Zagreb 

elektroničar, završio Tehničku školu Ruđera Boškovića u Zagrebu, nisam studirao.....  bavim se elektronikom od osnovne škole.... profesionalnom audio opremom se bavim zadnje tri godine.....  sakupio sam već podužu listu sređenih aparata. svirao sam tambure (brač i bisernicu) 7 godina.... postigao sam solidne rezultate na tom polju 
				__________________ It's only vintage if it works. Other wise it's just old crap. | 
|   |   | 
|  24-05-2009, 11:24 AM | #24 | 
| Pro Member Join Date: Jun 2007 Location: Zagreb/Croatia 

Ivo, ja počeo na bugariji u osnovnjaku, ajmo nać jo? koga, pa u tambura?e!!! 
				__________________ ___________________________________________ the midrange is the key | 
|   |   | 
|  24-05-2009, 12:14 PM | #25 | 
| Pro Member Join Date: May 2007 Location: Virovitica 

Saksofonist, predajem na glazbenoj skoli, produkcija (ak smijem to tak nazvat) mi je hobi, oprema mi je minimalna ali bit ce valjda bolje kroz neko vrijeme.   Ak nekom treba neka sax linija mogu pokusat snimit...   | 
|   |   | 
|  24-05-2009, 02:03 PM | #26 | |
| Member Join Date: Jul 2008 Location: Zagreb 
				 |  Re: Koliko ima koga/cega na forumu? Quote: 
 nebi bilo lo?e....makar sam sad u takvoj gu?vi da neznam di mi je glava i di mi je rep...... ali ideja nije nimalo lo?a   
				__________________ It's only vintage if it works. Other wise it's just old crap. | |
|   |   | 
|  25-05-2009, 11:10 AM | #27 | 
| Moderator Join Date: Mar 2005 Location: Novi Sad 

DJ (skoro pa bivši),semplujem,programiram,aranžiram,zavrćem gumbe,overdrive-ujem inpute,i tako svašta nešto po homestudio-u od neke 1993. Po struci sam montažer (diplomirani uskoro) na RTV 
				__________________ http://audiojungle.net/user/daddy_z/portfolio http://soundcloud.com/noisedestruction http://www.discogs.com/artist/Noise+Destruction "POZDRAVITE MAMU VAĆ U" | 
|   |   | 
|  | 
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| 
 | 
 | 
|  Similar Threads | ||||
| Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post | 
| Koga interesuje literatura! | AcaHari | Tutorijali | 8 | 12-03-2009 08:35 PM | 
| Retro, koga zanima | alfom | Promocija radova | 2 | 07-02-2009 06:59 AM | 
| Od cega sve pada sistem!!! | alhoholicar | Audio Software | 9 | 05-07-2008 03:50 AM | 
| cega sve ima na kugli zemljanskoj | allegrosteva | Razno | 70 | 02-04-2008 11:42 PM |