![]() |
Koliko ima koga/cega na forumu?
Posto u razlicitim postovima vidim da se ljudi ''zale/hvale'' da rade sami muziku i da nemogu da sastave bend kao ni ja sam.Mozda ne bi bilo lose napraviti anketu koliko ima gitarista,basista,bubnjara,klavijaturista,pevaca,t rubaca,harmonikasa, na forumu, a koliko ljudi koji ne sviraju ni jedan instrument.Koliko ima ljudi koji se profesionalno bavi produkcijom i muzikom uopste,a koliko amatera.
Ideja nije nista revolucionarno,a mozda se iz nje izrodi poneka saradnja, sto ne bi uopste bilo lose jer na forumu ima veoma talentovanih ljudi.Toliko. P.S. Tipujem da ima najvise gitarista......... |
Re: Koliko ima koga/cega na forumu?
Jel ima doktor na forumu...
Doktore kako ti se svidja Rumski. |
Quote:
|
Nije ti losa ideja, ajde da vidimo na sta ce da ispadne:wink:
|
Gitarista... malo snimam i produciram....
kulturan i lepih manira... voljan za saradnju.... sifra: ***** ... slobodno se javljajte !!! :wink: malo sale, a ima i zbilje... |
Dejane, samo si zaboravio da dodas: "Pederi stop!" :)
|
Ja sam grafichki dizajner (profesionalno)... a u slobodno vreme drndam po klavijaturama i pokusavam da se afirmishem u Progressive trance vodama...:):):rolleyes::rolleyes:
Klavijaturu sviram kao DaBear (sa dva prsta :rotfl:8-)) ali sam vest u midi programiranju i sekvenciranju..:rolleyes::ups::ups: |
Da li moderatori mogu da naprave anketu/grafik koja bi visila gore na pocetku strane(nesto kao polu tajno glasanje)pa u okviru nje/njega,gitarista,basista,choban,bubnjar,bravar itd..Bilo bi preglednije.
Ja zaboravio da kazem da sam naivni gitarista,kog muci produkcija,1000 zasto,1000 zato,ali svakoga dana u svakom pogledu sve vise napredujem.Taman kad skontam produkciju kako treba muzika vise nece postojati. |
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 09:36 AM. |