Go Back   Rumski Forum > Audio produkcija > Audio Produkcija - Tehnike

Audio Produkcija - Tehnike Audio in?enjering, usnimavanje, tehnike mixa. Mesto za razmenu iskustva vezanih za DAW produkciju. Imate pitanje? Potreban vam je stručan odgovor? Podelite sa nama tajne produkcije i recording/editing tehnike

Closed Thread

Thread Tools Display Modes
Old 24-02-2009, 08:33 PM   #361
LACKY
Pro Member

LACKY's Avatar

Default Re: Skolstvo bi trebalo zabraniti

To sa vozackom dozvolom je jako dobar primer!
Jedino, sto neko sa 40 sati na Yugu sa duplim komandam, i crvenom knjizicom u ruci, pocinje da diskutuje o voznji predstavljajuci se kao Sumaher!
LACKY is offline  
Old 24-02-2009, 08:51 PM   #362
Twin
Junior Member

Cool Re: Skolstvo bi trebalo zabraniti

Quote:
Originally Posted by LACKY View Post
Jedino, sto neko sa 40 sati na Yugu sa duplim komandam, i crvenom knjizicom u ruci, pocinje da diskutuje o voznji predstavljajuci se kao Sumaher!

tako to ide... mladi su to ljudi, kad ne bi mislili da SVE znaju, to bi bilo cudno... volim ja nas sto mislimo da znamo sve )) a kako vreme odmice, znas jos vise a mislis da si manje pametniji od ostalih sve ce to godinama da se slegne, kapiram ja... bitna je volja i zelja da se zna MNOOOOGO...
Twin is offline  
Old 24-02-2009, 10:16 PM   #363
SumAnuT
Pro Member

SumAnuT's Avatar

Quote:
Originally Posted by LACKY View Post

Da su se ti ljudi pridrzavali pravila kojim su ih ucili u autoskoli oni bi danas bili zivi ...
SumAnuT is offline  
Old 25-02-2009, 01:01 AM   #364
Arthur
MAO

Arthur's Avatar

jes vala, što opet dokazuje da ih ima pun kurac, i da definitivno svašta nije u redu sa našim saobraćajnim zakonom, a naročito školovanjem, kako u saobraćaju, tako i u audio inženjeringu.. Te da bi ga valjalo ukinuti, kako se ovaj tread i zove, da bar ne otima ljudima novce i vreme, više štete nego koristi, kako za pojedinca, tako i za društvo
Arthur is offline  
Old 25-02-2009, 01:31 AM   #365
Oggy
Moderator

Oggy's Avatar

Quote:
Originally Posted by SumAnuT View Post
Da su se ti ljudi pridrzavali pravila kojim su ih ucili u autoskoli oni bi danas bili zivi ...
Jel imas vozacku?
Nema to veze sa pravilima.
U stvari ima, ali ne onim koja se uce u skoli, vec onim pravilima koja te snalaze u PRAVOM ZIVOTU.
Kada izadjes na ulicu, gde vladaju STVARNA PRAVILA, ti ne mozes da se pridrzavas saveta iz udzbenika, jer ces izazvati zastoj u saobracaju, a mozda i neku nesrecu medju svima onima koji postuju ta, STVARNA PRAVILA.
I to sto si ti bio u pravu ti nece znaciti nista, ako pogines ili neko pogine zbog tebe.
Isto tako i sa skolama.
Ovim o kojima pricamo.
Glupo mi je da pominjem imena, kada ni jedno nije moje, ali se radi o coveku kome kada to kaze, verujem kao da sam rekao i sam.
Posto radi u skoli na odseku "Dizajn zvuka" ili kako se vec to zove, u obavezi je da skupi odredjen broj bodova po seminarima i strucnim usavrsavanjima.
Odlazi na seminar kod "strucnjaka" koga zna jos sa muzicke akademije po tome sto NEMA SLUHA i potpuni je antitalenat, da bi ovaj 2-3 dana prodavao maglu, ne rekavsi, AMA BAS NISTA sto ima veze sa zivotom i bilo cime u vezi onoga o cemu je seminar.
Pri tome je taj covek "ovlasteni predavac", a da nema ni jedan potpis u karijeri.
O cemu pricamo?!?!
Daj bre...

http://www.sunflower-fest.com/

Oggy is offline  
Old 25-02-2009, 09:55 AM   #366
Arthur
MAO

Arthur's Avatar

i dok je evo kraj još jednog kruga, ovaj topik bi trebalo zabraniti.
Amin!

p.s:
Combo ako ikad iskopa svoju disertaciju i link, nek mi se javi na private, oktljučaću pa se možemo baviti njome.
Arthur is offline  
Closed Thread

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules