|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Verovatno cu da pazarim Rode NT2-A. Zanima me da li bi vec trebalo da pocnem da razmisljam i o boljem preampu, ili bi mikseta koju vec imam, (soundcraft compact 4), mogla da mi radi posao?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
MAO
|
![]()
kad ga budeš pazario, ubodi ga na mixer, i snimi. Ako ti se ne sviđa, odnesi ga kod nekog sa boljim preampom i snimi. Ako ti se svidi, kupi, ako ne čuješ razliku, nemoj.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
Pa dabome! Hvala!
![]() Pozdrav! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Senior Member
|
![]()
Vokalni preamp je jedna od stvari na kojoj ni amateri ni polu-profi muzicari ne bi trebalo da stede. Skupljas pare neko vreme i onda kupis pravu stvar i miran si narednih 10 godina.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]() jeli Suba sta ti ono bese sviras? Sad pokusavam da se setim gde smo se ti i ja upoznali? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Senior Member
|
![]()
Soundcraft Compact 4 ima super pre amp,slusao sam njegov i behringerov onaj mali sa lampom, nisam verovao svojim usima koja razlika u korist Soundcrafta Compact 4,mic je bio takodje behringer.Eto to je neko moje iskustvo,ali ljudi razlicito cuju u svakom slucaju kada uzmes mic ubodi ga u compact 4 pa sam vidi da li ti je potrebno nesto preko toga.
pozz! |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
Vec nekoliko dana Rode NT2-a je moj novi mikrofon! Veoma sam zadovoljan njime, a sto se preampa tice- stvarno iznenadjujuce! Sigurno jos neko dobro vreme necu razmisljati o necem drugom, Soundcroft compact 4 vrlo dobro radi! Jasno, znam sta znaci preamp, ali ne ishtem bolji za sada! Mnogo veci problem mi je to sto tablama azmafona moram da ubijam krizna mesta u sobi, da je izbegnem na snimku. Ali, nece ni to dugo, dok ne zavrsim prostor u atomskom sklonistu u mojoj zgradi. Tu ce biti moj mali studio. Jedva cekam! Hala vam ljudi! Pozdrav!!!
![]() |
![]() |
#9 |
Pro Member
|
![]()
Aff pa da znam te preko Duleta sa arhitekture a tvoja sestra je cini mi se isla sa mnom dok sam bio na vishoj likovnoj
Dule mi je cimer bio ...hmmm dal te znam preko duleta pozdrav ACA |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
Pozdrav!!!
![]() |
![]() |
Tags |
preamp, rode nt2-a |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Miksete | lirikzg | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 1 | 28-01-2009 12:37 AM |
Behringer miksete | dr.Ru | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 20 | 13-05-2008 11:29 PM |
gitaru u preamp ili pedale u preamp? | Sleepgolfer | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 26 | 31-05-2005 02:03 PM |