![]() |
Preamp od miksete
Verovatno cu da pazarim Rode NT2-A. Zanima me da li bi vec trebalo da pocnem da razmisljam i o boljem preampu, ili bi mikseta koju vec imam, (soundcraft compact 4), mogla da mi radi posao?
|
Re: Preamp od miksete
kad ga budeš pazario, ubodi ga na mixer, i snimi. Ako ti se ne sviđa, odnesi ga kod nekog sa boljim preampom i snimi. Ako ti se svidi, kupi, ako ne čuješ razliku, nemoj.
|
Pa dabome! Hvala! :grin:
Pozdrav! |
Vokalni preamp je jedna od stvari na kojoj ni amateri ni polu-profi muzicari ne bi trebalo da stede. Skupljas pare neko vreme i onda kupis pravu stvar i miran si narednih 10 godina.
|
Quote:
|
Quote:
jeli Suba sta ti ono bese sviras? Sad pokusavam da se setim gde smo se ti i ja upoznali? :confused: |
Soundcraft Compact 4 ima super pre amp,slusao sam njegov i behringerov onaj mali sa lampom, nisam verovao svojim usima koja razlika u korist Soundcrafta Compact 4,mic je bio takodje behringer.Eto to je neko moje iskustvo,ali ljudi razlicito cuju u svakom slucaju kada uzmes mic ubodi ga u compact 4 pa sam vidi da li ti je potrebno nesto preko toga.
pozz! |
Quote:
Vec nekoliko dana Rode NT2-a je moj novi mikrofon! Veoma sam zadovoljan njime, a sto se preampa tice- stvarno iznenadjujuce! Sigurno jos neko dobro vreme necu razmisljati o necem drugom, Soundcroft compact 4 vrlo dobro radi! Jasno, znam sta znaci preamp, ali ne ishtem bolji za sada! Mnogo veci problem mi je to sto tablama azmafona moram da ubijam krizna mesta u sobi, da je izbegnem na snimku. Ali, nece ni to dugo, dok ne zavrsim prostor u atomskom sklonistu u mojoj zgradi. Tu ce biti moj mali studio. Jedva cekam! Hala vam ljudi! Pozdrav!!! |
Aff pa da znam te preko Duleta sa arhitekture a tvoja sestra je cini mi se isla sa mnom dok sam bio na vishoj likovnoj
Dule mi je cimer bio ...hmmm dal te znam preko duleta pozdrav ACA |
Quote:
Pozdrav!!! |
All times are GMT +1. The time now is 01:53 PM. |