|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Moderator
|
![]()
Pa eto, svi su napravili wave driver, samo Digi nije mogao da to uradi sa MBox-om vec treba da se skine freeware prog, koji nije ni njihov, da bi mogao da slusam mp3. Samo ASIO i PT i nista vise
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Pro Member
|
![]()
Tako je i sa 002 i 003, nije samo MBox... Sad bi trebalo da ti je malo lakse...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Pro Member
|
![]()
Pa recimo zbog referentnih pesama... radis mix i u nekom trenutku se zapitas da li ti dobro ide
![]() ![]() ![]() ![]() Pozz
![]() |
#14 |
Moderator
|
![]()
Nije li lakse napraviti dodatni master out i i staviti mp3 na njega? Winamp i jos dosta playera i tako "radi" nesto sa zvukom
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
... pa ok, moze i tako... ali... sta ako hoces da cujes 10 pesama?... da pravis 10 kanala i da importujes 10 mp3-a (ili vise)? A moze i da te ne zanima produkcija vec ritam, linija basa, neki solo sta znam... to kako ti kazes moze ali mislim da je komplikovanije... a winamp ne bi trebalo nesto bitno da boji zvuk ako ne diras eq... a to je samo jedan od problema, opet ostaje ono da ako hoces bilo koji drugi program (za koji ti treba zvuk) da pustis, moras da ugasis Cubase... i opet kazem - na Digiju sve uglavnom moze, sa dozom zaje*ancije, samo je pitanje da li nekom smeta ili ne, da li se navikne na to ili ne... poenta je da ljudi znaju za te zackoljice pa ako im ne smeta imace odlicnu spravu za rad, jer niko ne kaze da je to losa sprava! Samo IMHO ima problema sa drajverima, koji opet ne uticu na kvalitet, vec su marginalne prirode, ali nekima (kao meni) mogu da smetaju... ![]() Pozz
![]() |
![]() |
#16 |
Moderator
|
![]()
Mislim da Digi boli k za nizu klasu koja ne uzima PT HD. Imaju namernu politiku pravljenja "velike" razlike izmedju ta dva sistema. Da su sklonili sva ogranicenja koje LE sistem ima niko im vise ne bi ni kupovao HD - jednostavno stite svoj flagship product na taj nacin, pa se je**vaju ljudi sa LE i kapiraju da je jedino HD ono pravo. Sa danasnjom moci CPU nikom vise ne bi trebao njihov DSP za TDM plugove.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |