|
Goran ?impraga Producent i clan grupe Biber razgovara sa vama ne temu produkcije. Radio vi?e godina sa Kornelijem Kova?em i na nekoliko projekata Gorana Bregovi?a. Takodje radio i sa Pavlom Aksentijevi?em, Rambom, Van Gogom, na projektima Bebi Dol, Bombaj ?tampa, Tifa, Kerber, K2, Kiki Piloti. Na velikom broju komercijalnih projekata od Hari Mata Hari, ?eljko Samard?i? pa do Seke Aleksi? ,Mitar Miri? itd. itd... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 | |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#22 |
Moderator
|
![]()
i trebalo bi da znash. zajedno sa ac dc-em, metalikom i njima slichnim.
|
![]() |
![]() |
#23 | |
Member
|
![]() Quote:
Vrlo interesantna sprava sa dosta Vintage zvuka. Ne znam da li se na slikama nalazi neka od gitara koje je Goran pravio, ali i to su kvalitetni instrumenti vredni pomena. Istina, posle albuma Koza Nostra, Corba kao da se ohladila. Ali, svakako , tu su stari hitovi sa gomilom melodicnih solo deonica jednog od najboljih ex yu gitarista. Meni je drago sto R.Corba snima album. Treba klincima ponuditi nesto drugacije od onoga na sta su navikli. Bilo bi lepo da postoji nesto novo, a da to nisu nove zvezde granda, ali... ![]() |
|
![]() |
![]() |
#24 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() Ajde brate, kakve veze ima RČ sa "mlađima"? Verovatno nikakve, osim što i neki "mlađi" idu na njihove koncerte, a bez da ih iko tera ![]() Ni Bora ni Džindžer nisu krivi što je "mlađima" lakše da se vade na monopol matoraca nego da pronađu svoje alternativne puteve do Ušća, Arene ili Hipodroma. Ako im je to uopšte cilj. Ne bih da pričam o top-listama, pošto one na ovim prostorima nikada nisu imale smisla. Mislim - i Jarboli i Dža ili Bu se pojavljuju na top listama pa se to ne odražava na posetu njihovih nastupa... Opet, nije da se nimalo ne slažem sa tobom - "slučaj Bebi Dol" je tuga i čemer. Kao i slučaj pevača jednog od mojih ranijih bendova (onog ćelavog čiji nadimak počinje na D). "Slučaj RČ" je sasvim drugačiji. Da li bi ti prekinuo karijeru u trenutku kada još uvek možeš da skupiš par desetina soma duša na jednom mestu? Od sveg srca ti želim da jednom dođeš u takvu dilemu. Pozdrav, Vasa P.S. (on-topic edit) Ja ne znam šta bih radio sa ovolikim gitarama, osim što bih ih verovatno po ceo dan štimovao. Ali poštujem svačiji fetiš.
TEHNIKA NARODU! Last edited by awacs; 27-11-2008 at 05:26 PM. |
|
![]() |
![]() |
#25 | |
Moderator
|
![]() Quote:
shto se psa tiche. mislim da se te gitare retko rashtimavaju |
|
![]() |
![]() |
#26 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() Pozdrav
![]() |
#27 |
Senior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
#29 |
MAO
|
![]()
@awacs
hm, sve bi to još i imalo smisla da zapravo funkcioniše. Eto, koji od tih 50+ bendova je zapravo sa svojom 18tom pločom ostvario neki tiraž? Generacija 5? Yu Grupa? Riblja Čorba će ovim albumom da ponovo razvali "celu Yugu"? Svi pomenuti bendovi nisu DOBRI pa da budemo BOLJI, nego su STARI, i imaju VEZE pa im se lepo daje vremena u studijima, nalaze sponzori za spotove, i emitovanja u pauzama utakmica nacionalnih reprezentacija. Ekonomski, oni su ČIST promašaj. E sad, te iste novce, i medijsku pažnju posvetiti najboljim od armije domaćih mladih bendova, možda se niko neće obogatiti, ali lako može povratiti pažnju javnosti na "nešto drugačije od onog što im se sad servira", motivisiati druge klince da rade i pokušaju da "budu bolji od njih". A što se koncerata tiče, mrka kapa, nek pune tašmajdane kolko oće i koliko mogu, samo nek se ne guze po top listama, nedeljnim popodnevima i sl, sa preskupim spotovima i potpuno idiotskim i besmislenim pesmama. Nemam ništa protiv da stariji svet sluša ono uz šta je odrastao, ali koliko Vas, starijih je zapravo kupilo, ili makar preslušalo "Nojevu Barku", "Badem i So", "Energiju" ili "Kolo"? Što se Rolling Stonesa i ostalih zapadnih fenomena tiče, mislim da su to babe i žabe, jer su u užasnoj manjini, i pritom ni na koji način ne mogu da ugroze neke tamo "Arctic Monkeys", ili svojevremeno "Muse", "Blur" i ostale koji su svoju karijeru počeli užasno rano. I itekako se nasvirali, para namakli i droge pošmrkali. |
![]() |
![]() |
#30 | |
Moderator
|
![]() Quote:
ma daj.. poslednji album? bukvalno da poslednji put pokupe pare.. izvrteli par akrda iz njihovih popularnih pesama napisali nabrzaka tekstove i kao imamo album.. na kolac i njih i sve. sad ce da izadje neshto neobjavljeno od bitlsa.. queen radi opet? ?! jackson 5 se ponovo skupio sve ih bre treba nabiti na washington monument |
|
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
mala pomoc | equlibrium | Computer Hardware | 3 | 19-11-2008 08:49 PM |