|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#51 |
VIP Member
|
![]()
tu sigurno 80% ide sa trake ili sequencera a oni sviraju odozgo neke decije melodije, pevaju, udaraju sumove i neke efekte..
a video je sinhronizovan sa tim tejpom sa koga ide muzika. nemo' se lozite! |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Vibrator
|
![]()
izbacen je spam iz pojedinih poruka, cAAc je banovan na par dana zbog nepostovanja pravilnika i nakon upozorenja.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Senior Member
|
![]()
cuj cAAc, najbolje prekinut ovu raspravu jer ne vodi nikuda: ocito je da te niko od nas ne moze uvjerit da ljudi zbilja sviraju uzivo, a ti ces nas jos teze uvjerit u suprotno. meni se ne da vise raspravljat o tome, besmisleno je.
rekli bi ovde u dalmaciji: ti u kupe, a mi u spade ![]() bio si na njihovom koncertu, stekao misljenje koje vec jesi i sumnjam da ces na ovome forumu naic na potvrdu tvojih razmisljanja. zasto? na to sam moras nac odgovor ![]() by the way, da si obratio paznju na Moritzov avatar ne bi nikad krenuo djonom na Kraftwerk ![]() ![]() ![]() ziv bio!
![]() |
![]() |
#54 |
Vibrator
|
![]()
molim ucesnike da se drze teme, ionako ste otisli duboko u off..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Domaci Kraftwerk!! | DaBear | Produkcija Elektronske Muzike | 5 | 02-12-2006 11:26 AM |