|
Gitarska Produkcija Snimanje, procesiranje, miksanje gitara - potrazite pomoc ovde |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Pro Member
|
![]()
Funk this ...... proslogodisnja
Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
SuperModerator
|
![]()
a varijanta B ti je single coil strat, i neki matori Fender twin reverb ili princeton glava. funk mi uvek bolje radi na single coil nego na humbucker (subjektivan sam) - ali to je ta retro funk mast.
pozz |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Moderator
|
![]()
pa taj fazon.. provalim ja shta mi najbolje lezi za shta.. al oni stavljaju neshto na gitare siguran sam..
jbg, mono su, a zvuche kao da su zauzele ceo levi i desni kanal (a tishe su od svega, tako da nije do mastera).. kompresor je zajeban.. probacu stvarno sa gibsonom i stratom na mesi, pa vam javljam shta se desilo.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Pro Member
|
![]()
moz' i tako
![]() Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() heat, rece ti neko iznad.. 1. single coil-prije svega za funky picking! 2.zaboravi mesu za soft sound, poznato je da joj je clean slabija karika (imam dual rect.) 3.i sa solidnim di-boxom+vst ces dobiti vrhunske rezultate za ono sto ti trebas, jer stilski gledano, sto se vise vracas u proslost to vise snimak ovisi o glazbeniku, manje o opremi (zlobnici bi rekli "in tha good ol' days").. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Pro Member
|
![]()
..btw, nedavno sam nabavio pod xt pro (bez obzira sto nisam ljubitelj modelinga)
i mogu ti rec da je stvar VRLO,VRLO korisna (u vrijeme kad je vrijeme novac vise nego ikad ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
MAO
|
![]()
ovaj, nije svaki mesa dual rectifier
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Pro Member
|
![]() a nije? u..bemti miša.. arth, tata ih je probao (posjedovao) vishe modela, pa zakljucujem empirijski, a ne forumashki Last edited by Reinhardt; 13-11-2008 at 08:22 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Member
|
![]()
ako se dobro secam tih gitara, malo "ostrija" zvucna slika sa dignutim srednjim oko 2-3 kila (onako da prshti)
uz sve to diskretna upotreba wah pedale i blagi korus na izlazu sa razdvojenim L-R kanalima za kraj, pakovanje u fini reverb, bas kao sto se radi i sa glasom. ako mene pitas, moguce da over i distorzija na klasican nacin nisu ni korisceni, vec ulogu overa radi wah naravno, pored desne treba ti i ubitacna levica. ako ti svirka zazvuci kako treba na akustari ne bi trebalo da imas vecih problema kad se ubodes.
![]() |
#20 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
novi klinci ne vole previshe akustare (nema d?,d?.. ![]() a to je najveci hendikep kad je u pitanju kvaliteta izvedbe (preciznost, ritmicnost, dinamika..) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
blago meni opet ja :) | Arthur | Promocija radova | 5 | 07-10-2009 09:51 PM |
HDD ritam masina (u izradi) | Fibra | Razno | 16 | 05-04-2008 02:42 PM |
Ritam programiranje | tom | Zoran Vračević - Vrač | 11 | 01-08-2006 01:18 AM |
ritam mashina vst | liman021 | Audio Software | 17 | 07-07-2006 07:31 PM |
dithering again (iliti samo ogrebi i blago tebi) | Arthur | Audio Produkcija - Tehnike | 25 | 12-12-2005 02:16 AM |