Go Back   Rumski Forum > Pricaonica > Pricaonica

Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo...

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 03-10-2008, 08:37 AM   #121
"7"
Pro Member

"7"'s Avatar

Default Re: Pocetak Operacije gistrijumf!

Pa ne desava se nista bitno u "operaciji" pa malo da ubijemo vreme

Pozz
Old 03-10-2008, 09:33 AM   #122
Eeva_r&b
moderator

Eeva_r&b's Avatar

@sale

Uh jbt vala bas...zaboravila sam da pojedem palacinku kad sam ovo pocela da citam...a ti bar znas da me nikad nista ne sprecava da jedem...
uh...mamu im jebem.Da izvinete....

Rekla sam ti u sms-u,reci cu ti i ovde nemoj nikako da iskuliras ovo.Znam da ti sad bilo kakav 'okrsaj' sa njima nije potreban jer ti ne moze pomoci mnogo u ovom trenutku,uradili su sta su uradili..ali moze pomoci daljim ovakvim situacijama ,ljudi moraju da znaju za ovo!!!!
jebi im majku dok je jos sveze.napravi skandal nek izadje u medije,da bar ljudi znaju...

'policija i obezbedjenje su mi rekli da ne pricham nikome nishta nego preko suda sve da reshim.. ' molim? a kakvo je njihovo obrazlozenje (opravdanje) sto ti predlazu da cutis?
posto nemas ni love ni zivaca za sud,pisi ministarstvu zdravlja,obrati se kome stignes,samo da se procuje..

@ko god cita..

Uh...ja sam za besenje 80% medicinskih radnika u nasoj drzavi.

iskreno vam svima savetujem (iako sam sigurna da ste imali losa iskustva s lekarstvom,ako ne i gora od mojih) posto ne smemo da se oslonimo ni na znanje ni na (ne)sposobnost vecine lekara- ucite o svojim bolestima koliko god mozete,informisite se sto vise,razmenjujte iskustva sa drugima,nema nam druge...
zivimo u drzavi gde ce nam internet pre pomoci da uspostavimo dijagnozu i pomognemo sebi nego jedan prosecan lekar (iskustvo moje majke).Da nije ucila o svojoj bolesti,ubili bi je do sad,to mogu da garantujem.Jer je bilo takvih situacija,gde je bila u smrtnoj opasnosti zbog necijeg neznanja i brzopletosti...
a ukoliko imate neku alergiju ,Bog vam pomogao kad vam zatreba neka medicinska pomoc..

uh odo da probam da dovrsim dorucak...j*bem ti drzavu.

pozz svima, j*bes operaciju trijumf, zdravlje je najvaznije.
zato ne gledajte operaciju trijumf da ocuvate zdravlje

"There is no such thing as standing still when it comes to progress.You're either moving forward,or backwards."

Last edited by Eeva_r&b; 03-10-2008 at 09:41 AM.
Eeva_r&b is offline   Reply With Quote
Old 03-10-2008, 12:55 PM   #123
dawid
Senior Member

dawid's Avatar

Najavljuju Rihanu. Osecam da ce ovo biti najduzi thread na forumu
Jos ako isprovocira Evu .....
dawid is offline   Reply With Quote
Old 03-10-2008, 01:01 PM   #124
Eeva_r&b
moderator

Eeva_r&b's Avatar

Ko najavljuje Rihannu?Mislis bice u Operaciji trijumf?
AAAAAAA nije valjda??? ONA JE NAJNEMUZIKALNIJA OSOBA KOJA JE IKAD DOBILA UGOVORRR U ISTORIJI MUZICKOG BIZNISA AAAAAA NEK MI NEKO PUCA U CELO MOLIM VAS.

Quote:
Originally Posted by dawid View Post
Najavljuju Rihanu. Osecam da ce ovo biti najduzi thread na forumu
Jos ako isprovocira Evu .....

"There is no such thing as standing still when it comes to progress.You're either moving forward,or backwards."
Old 03-10-2008, 02:30 PM   #125
dawid
Senior Member

dawid's Avatar

Quote:
Originally Posted by Eeva_r&b View Post
AAAAAAA nije valjda??? ONA JE NAJNEMUZIKALNIJA OSOBA KOJA JE IKAD DOBILA UGOVORRR U ISTORIJI MUZICKOG BIZNISA AAAAAA NEK MI NEKO PUCA U CELO MOLIM VAS.
Pa uveliko je spominju na radiju B92. Kazu da su u pregovorima sa njom stigli najdalje. Jedva cekam Mada ako dovede tri bek vokala mozda bude i dobro. Gledao sam neki live i kontam da je los sinhron...Cujem pevanje refrena al riba non stop drugacije otvara usta. I onda skontah da u stvari jedan od bek vokala peva prvi glas
dawid is offline   Reply With Quote
Old 03-10-2008, 02:45 PM   #126
Gianfranco
Senior Member

Gianfranco's Avatar

Quote:
Originally Posted by Eeva_r&b View Post
Stvarno ne znam o cemu pricas!?
Bio sam na njenom nastupu u areni i imala je perfektno izvodjenje u svakom pogledu!
Proglasena ove godine u Americi za pevacicu godine.
Gianfranco is offline   Reply With Quote
Old 03-10-2008, 03:42 PM   #127
Eeva_r&b
moderator

Eeva_r&b's Avatar

ok i Anastacia,ali jbt...Rihanna je ekstrem...i Jelena Karleusa je za nju Natalie Cole 'bo te zivot...ne znam da li su uspeli da je izvuku backovi u areni taj put (ume i da 'otvara usta',uhvacena je par puta),ali iz klipa koji videh na youtubeu,daleko je od pefektnog..ne znam koji su tvoji kriterijumi,ali valjda pevanje podrazumeva melodiju...a rihanna je samo fals do falsa uz poneki mjauk...cak i njeni fanovi priznaju da zvuci ko ku*ac...

pa jeste najpopularnija ove god,svi klinci slusaju pesme koje je kupila i 'izvodi' ih...

Quote:
Originally Posted by Gianfranco View Post
Stvarno ne znam o cemu pricas!?
Bio sam na njenom nastupu u areni i imala je perfektno izvodjenje u svakom pogledu!
Proglasena ove godine u Americi za pevacicu godine.

Old 03-10-2008, 03:47 PM   #128
Eeva_r&b
moderator

Eeva_r&b's Avatar

ma da uhvatili su je par puta da zeva...a ima jedan klip iz 2004 godine valjda, koji sam okacila na ovom threadu kad ju je neko pomenuo,jer me uvek ime rihanna asocira na te..zvuke...jer klip je...bolan...

al ne hejtujem ,devojka je stvarno slatka i zgodna i sve to...ali 'pevanje'...

Quote:
Originally Posted by dawid View Post
Pa uveliko je spominju na radiju B92. Kazu da su u pregovorima sa njom stigli najdalje. Jedva cekam Mada ako dovede tri bek vokala mozda bude i dobro. Gledao sam neki live i kontam da je los sinhron...Cujem pevanje refrena al riba non stop drugacije otvara usta. I onda skontah da u stvari jedan od bek vokala peva prvi glas

Old 03-10-2008, 05:43 PM   #129
allegrosteva
Member

allegrosteva's Avatar

Kako bi ja bio srecan covek kada bi u ovoj nasoj profesiji bilo manje "to je djubre", "to nista ne valja", "ovo je odlicno" i slicnih komentara a bilo vise"ovo mise svidja" i "ne svidja mi se"(normalno, kada se ispune neke osnovne muzicke norme, ne pricam o vendi i slicnim budalama).
Ajd i ja da dodam svoj komentar.Znam za 3 slucaja da su u toj trijumfalnoj smejuriji odbijeni jaako kvalitetni vokali. A prosao je ko? A ziri je ko? A organizator je ko? I od koga ce posle biti kupljene pesme? U kom ce se studiju snimati... da ne nabrajam kako cela masinerija funkcionise. A u jednom predjasnjem tred-u rekose-nema kod nas lobija. Nema,nema .
K'o da nisam bar 10 puta na svojoj kozi osetio suprotno
Old 03-10-2008, 06:14 PM   #130
Ilija Ilic
Member

Ilija Ilic's Avatar

Smile Re: Pocetak Operacije gistrijumf!

Ma bre sve ide preko lobija, ne znam kome to jos nije jasno Menadzer Frenk Sinatre je bio necak Al Kaponea.... Svi veliki moraju jednostavno tako ili nikako, i to je i meni normalno, ja sam obican mrav pa mi se zivot promenuo skroz u svakom koraku, reci, intervju, nastupi... sve sad radim drugacije nego kad sam poceo pre par godina A o ziriju sta reci, moze jedna fora, Carli Caplin se prijavio za takmicenje ,,dvojnika Carli Caplin,, i osvojio cetvrto mesto Mislim kritikovati nekoga ili biti ziri je jako glupo, ja recimo cu uvek da ga poklopim u raspravi dok ne odustane Meni ne smeta niko, ni ti Trijumfasi, Rijana... Svako neka radi na sebi, ako zatrazi savet tu sam a ako ne neka se pati sam kao i ja sto mislim da je mnooooogo bolje... Biti svoj u svakom pogledu! Gledao sam mislim da je bilo otvaranje, i to slucajno naleteo na tvu, bilo mi je drago kad sam video Anastasiju, sve drugo mi se uopste ne svidja sto se tice Trijumfa! Glupo mi je da trosim vreme na njih Ima dosta toga drugog....
Ilija Ilic is offline   Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules