|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 |
Pro Member
|
![]()
Hmmm ..... ja sam bas stekao utisak da je to cist pre bez nekog karaktera ..... cak pomalo sterilan ...... ali sam radio sa njim svega 20 sati .... doduse i meni se on dopada .... ali nisam imao prilike da ga uporedim sa ozbiljnijim preampima ....
Eq mi se jako dopao ... Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Pro Member
|
![]()
U studiju je pored AMEK 9098i i BUZZ ARC 1.1 , ISA 428. AMEK je najobojeniji od medju njima, prosto receno je najagresivniji i prilicno brz sa dosta kolora.
U prvi mah, kada je bio jedini preamp cinilo se da je prilicno clean, ali vremenom smo shvatili da je sve samo ne cist i sterilan, vec na protiv. Mnogo bolje zvuci kada se izlaz sa preampa tera na izlaz EQ-a posto je na tom izlazu trafo dok ga na direkt izlazu iz preampa nema.
![]() |
#23 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Jos sam i pomislio da je cistina posledica nesdostatka trafoa .... Za sta mislis da mu boja odgovara ????? Pozdrav |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Pro Member
|
![]()
Koliko sam do sada provalio, definitivno mu ( 9098i ) pase nesto dinamicno i brzo, ne bih rekao da je za balade vec za nesto tvrdje.
Bubnjevi, rok gitare, muski vokal...sve sto ti treba tvrdo i kompaktno teraj kroz njega, ima definiciju i vrlo dobro stoji u miksu. Jos ako mu malko odvrnes EQ na donjem delu spektra onda pocinje ![]()
![]() |
#25 |
Pro Member
|
![]()
Mogao bi i kapetan Oggy da se javi posto i on ima 9098i.
![]() |
#26 |
Pro Member
|
![]()
Cudi me, ja sam taj 9098 godinama koristio(jos od 97'), i moj je utisak da je jako mekan i prijatan (uostalom kao i mixer 9098), i daleko od toga da je za nesto tvredje.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Bas tako .... i ja sam stekao taj utisak .... evo sad teram 512 c .... i to je tvrdo i rock ..... ono mi se ucinilo dosta mekse ...... ali ponavljam ipak ekipa ima mnogo vise iskustva sa 9098 i od mene , a i nisam imao prilika da A/B uporedim ...... Za eq se slazem ..... odlican je ! Pozdrav |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Pro Member
|
![]()
To i ja kazem, ima drugih i iskusnijih. I da pitam Moriza kakva je ISA 220, jer sem ISA 110 nisam ima prilike nijednu drugu da probam.
Last edited by LACKY; 03-05-2008 at 12:58 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Mene to jako zanima zbog ovog novog 'aparata zza varenje' koji ima taj pre u sebi
![]() |
![]() |
#30 |
Pro Member
|
![]()
E da, da, zaboravio sam! Bio je i onaj Isa drukara, Nedicev policajac u seriji Otpisani.
Tako da se broj Isa u mojoj karijeri povecao. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
SSL X Alpha channel | Era | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 11 | 17-07-2009 10:16 PM |
Amek 9098Eq+ Rode Classic 2 | Oggy | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 13 | 20-06-2007 10:22 PM |