![]() |
Alpha channel ili Amek 9098eq?
...ako bi mogla mala pomoc please....imam u ponudi SSL Alpha channel i Amek 9098eq ,cena je skoro ista -oko hiljadarke $.Amek nije bas u nekom super stanju (zbog krstenice verovatno:))a SSL tek sto je raspakovan (ako je to uopste vazno)E sad,sta bi bio bolji deal?Nesto ne mogu da pronadjem bas puno kritika za SSL.Ajd' ako je neko cuo/radio sa ovim spravama nek napise koju rec,dok nije otislo.Usput ....kakvi su konvertori na SSL-u?Hvaaalaaa
|
Re: Alpha channel ili Amek 9098eq?
amek
bezi od alpha channel-a |
Zavisi za sta ti "njavise treba, preamp ili eq.
Amek, pristojan preamp i vrhunski eq. SSL, malo pristojniji premap( za odredjene stvari, zice generalno) i ? eq. |
Amek , kao sto rece Manley bezi od Alpha channel-a.
Pre na Ameku je mnogo vise nego pristojan |
HVALA.....u medjuvremenu SSL otisao $100 dole($900!) sto i nije losa cena ali ...:cry:,vidim da nemate neko lepo misljenje o njemu. Planirao sam zapravo uzeti Api512 posto je isto imao ok cenu ali ovo izletelo pa sam mislio .....videcu jos mozda i sacekam za API
|
API je odlican, pitanje je sta zelis da snimas sa njime?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
btw..."vinatage king" ima(imao) dobru ponudu -2 bilo koja modula i Adesign rack za 1/2 cene,medjutim za sada mi to lici samo na marketinski trik posto ga trenutno nemaju :D.Navodno dobice ga u junu....sa napomenom da ce API podici cene svojih modula u maju:D:D za po $100 |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 10:20 PM. |