| 
 | |||||||
| Dizajn i konstrukcija studija Diskusije i pomoc oko svih aspekata dizajna i konstrukcije kucnog/pro studija, gluve ili kontrolne sobe, tretman zidova i materijala... | 
|  | 
|  | Thread Tools | Display Modes | 
|  25-01-2007, 11:10 AM | #32 | |
| Pro Member Join Date: Nov 2006 Location: BG, Cerak ! 
				 |  Re: Radni stol Quote: 

__________________ | |
|   |   | 
|  25-01-2007, 11:10 AM | #33 | |
| Moderator Join Date: Sep 2005 Location: Beograd 
    gomila masina... za svasta nesto... Spucali su one manje difuzore (preko sto komada!!!), za Hammer, za nekoliko dana... pozdrav bogi 
				__________________ Email: boggy@myroom-acoustics.com --"We can never see past the choices we don't understand." (Oracle, The Matrix Reloaded) | |
|   |   | 
|  25-01-2007, 12:58 PM | #34 | 
| Moderator Join Date: Aug 2003 Location: Banja Luka 
				 |  Re: Radni stol 

Sad možemo pozvati i Stolara Gosta Foruma...    Pa naravno da sam radio od pločastih iverastih materijala! Metal jednostavno ne podnosim u svom radnom prostoru, tako da je to bilo jedino moguće rješenje. I ja sam, Anita, na početku kontao da naručim da mi se izrežu ploče pa da ga sam spojim, ali kada sam sve bacio na papir nije mi palo na pamet da prljam ruke. (btw. U pitanju je firma koja se inače bavi izradom namještaja po mjeri - kuhinje, ormari, stolovi - i njihove nabavne cijene materijala su bar duplo niže nego što ja bilo gdje mogu nabaviti isti. Još kada uzmeš u obzir da na velikim stovarištima, gdje su dobre cijene, prodaju samo ploču u komadu cca 2x3m - na kraju dobiješ sto u samo jednoj boji!) Tvoju ideju opravdavam jedino ako nemaš nikakvog posla narednih petnaestak dana, imaš dovoljno alata, veliku praznu sobu, koju možeš prljati i prašiti do mile volje, i dosadilo ti je da brineš o kancerogenosti raznoraznih materijala (biće prašine ko u priči)...   
				__________________ ' 'The Funk' is the space that lives between the notes!   | 
|   |   | 
|  25-01-2007, 01:33 PM | #35 | |
| Moderator Join Date: Sep 2005 Location: Beograd 
      Ako bude bilo realnog interesovanja... mogu coveka da pitam... nemam nista protiv!!!  pozdrav bogi 
				__________________ Email: boggy@myroom-acoustics.com --"We can never see past the choices we don't understand." (Oracle, The Matrix Reloaded) | |
|   |   | 
|  29-01-2007, 09:43 AM | #36 | 
| Moderator Join Date: Aug 2003 Location: Banja Luka 

Kao što obećah... Evo ga... STO!  kao što se vidi sa desne strane je nešto mjesta za rekovske sprave. Uskoro ide punjenje!    Sa lijeve strane je kućište za kućište računara. Recimo da je dobro izolovano...  a pritom i pristojno ohlađeno...  Stolari su to fino sklopili... čak su mi omogućili da se još malo udebljam i napravili fini prostor za stomak u sredini...  a pritom možete vidjeti i koliko ove plastificirane iveraste ploče vole prašinu!   Jel' dosta? 
				__________________ ' 'The Funk' is the space that lives between the notes!   Last edited by Tiki the Boyler; 29-01-2007 at 10:17 AM. | 
|   |   | 
|  29-01-2007, 11:34 AM | #37 | 
| Pro Member Join Date: Jul 2005 Location: Novi Sad/Beograd 

Dota    | 
|   |   | 
|  22-02-2007, 04:45 PM | #38 | 
| Stara Rumski Elita 2003. Join Date: May 2003 Location: SO 
				 |  Re: Radni stol | 
|   |   | 
|  23-02-2007, 09:47 PM | #39 | 
| Pro Member Join Date: Jul 2005 Location: Novi Sad/Beograd 

Posto sam ovde video od jednog clana foruma koji je postavio slike stola koji je napravio i svideo mi se, odlucio sam da ga kontaktiram. Culi smo se i dogovorili da mi napravi sto po mojim idejama. Sada cekam da se napravi i postavicu slike kad bude gotovo.
		 | 
|   |   | 
|  23-02-2007, 10:01 PM | #40 | 
| VIP Member Join Date: Nov 2003 Location: Zagreb 

Tiki - stol je odličan! STvarno dobro izgleda.  Nego, moj je problemčić što zelim policu s klavijaturom na izvlacenje i to onda mijenja koncepciju na način da je ili preširok ili nemam priliku staviti dodatan prostor za druge stvarčice. | 
|   |   | 
|  | 
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| 
 | 
 | 
|  Similar Threads | ||||
| Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post | 
| Za?to ne monitore na stol? | ANITA | Dizajn i konstrukcija studija | 13 | 17-07-2007 07:05 PM |