Go Back   Rumski Forum > Aktivnosti > Promocija radova

Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare.....

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 15-11-2017, 12:12 PM   #1
igormink
Member

Default Malo jazz obrada od Lane Janjanin - Justin Timberlake, Adele (James Bond)

Evo snimali ovaj bend kod nas u studiju, muzika snimljena live, vokali naknadno. Bio bih zahvalan na ponekom mišljenju

https://www.youtube.com/watch?v=OZAuPGKffYU

https://www.youtube.com/watch?v=EzpZFHRHp1M
igormink is offline   Reply With Quote
Old 15-11-2017, 05:03 PM   #2
awacs
VIP Member

awacs's Avatar

Default Re: Malo jazz obrada od Lane Janjanin - Justin Timberlake, Adele (James Bond)

Quote:
Originally Posted by igormink View Post
Bio bih zahvalan na ponekom mišljenju
Mišljenju o čemu? O snimku? Snimak je onakav kakve uvek šalješ: savršeno pogođen (i stilski i tehnički).

Meni je zanimljivija druga stvar, a sasvim slučajno sam jutros razmišljao o toj temi (nazovimo tu temu odnosom prema pevačkoj muzici) slušajući jedan bend iz Srbije koji takođe upošljava ženske vokale. Sad uopšte nije važno koji je bend bio u pitanju, ali mi je spontano prošlo kroz glavu kako u Hrvatskoj žene uglavnom naprosto pevaju pesme, a u Srbiji se trude da ubede publiku kako umeju da pevaju – uključujući tu i višak emocija, zapravo šmiranje emocija vibratima, afektacijom i dinamikom. Ove su mi osvežile dan jer glume taman toliko koliko treba pesmi, a ne koliko treba njima. Odlično.

Pozdrav,

Vasa

Last edited by awacs; 15-11-2017 at 05:44 PM. Reason: slova
awacs is offline   Reply With Quote
Old 15-11-2017, 05:24 PM   #3
Filip_
Pro Member

Filip_'s Avatar

Default Re: Malo jazz obrada od Lane Janjanin - Justin Timberlake, Adele (James Bond)

Jako, jako lepe obrade. Vidi se (odnosno cuje) lakoca i tehnika sviranja/izvodjenja, posebno kod pijanistkinje.

http://soundcloud.com/mind_direction

Ko visoko leti, nisko zimi.
Filip_ is offline   Reply With Quote
Old 15-11-2017, 06:06 PM   #4
phil.milmax
Member

phil.milmax's Avatar

bravo!
phil.milmax is offline   Reply With Quote
Old 16-11-2017, 06:15 AM   #5
igormink
Member

Quote:
Originally Posted by awacs View Post
Mišljenju o čemu? O snimku? Snimak je onakav kakve uvek šalješ: savršeno pogođen (i stilski i tehnički).

Meni je zanimljivija druga stvar, a sasvim slučajno sam jutros razmišljao o toj temi (nazovimo tu temu odnosom prema pevačkoj muzici) slušajući jedan bend iz Srbije koji takođe upošljava ženske vokale. Sad uopšte nije važno koji je bend bio u pitanju, ali mi je spontano prošlo kroz glavu kako u Hrvatskoj žene uglavnom naprosto pevaju pesme, a u Srbiji se trude da ubede publiku kako umeju da pevaju – uključujući tu i višak emocija, zapravo šmiranje emocija vibratima, afektacijom i dinamikom. Ove su mi osvežile dan jer glume taman toliko koliko treba pesmi, a ne koliko treba njima. Odlično.

Pozdrav,

Vasa
Hvala na komplimentu Ma da, mislio sam na snimak jer je to meni iz važno kao "moj" dio posla u ovoj priči. Zanimljiv pogled. Ne znam puno bendova iz Srbije, pa stvarno ne mogu komentirati, ali više mi se čini da je to stvar ovog trenutka u glazbi općenito nego što bih to vezao za zemlju. U ovom slučaju, Lana, koja je otpjevala i odsvirala klavir je ujedno napravila i aranžmane. Radi se o vrlo talentiranoj i obrazovanoj glazbenici. Stvarno je bilo lako raditi s njima. To je zapravo i super studijsko iskustvo kad ti ne moraš šarafiti da bi bend ličio na nešto. Sjednu za instrumente, staviš nekoliko mikrofona (nisam siguran da ih je bilo preko 6-7 ukupno na svemu), stisneš "rec" i uživaš. Stvarno rijetko iskustvo u današnje vrijeme
igormink is offline   Reply With Quote
Old 16-11-2017, 11:31 AM   #6
komil
Member

Nemam šta da dodam! Pogođen snimak!
komil is offline   Reply With Quote
Old 16-11-2017, 06:45 PM   #7
DuciNS
Member

Odlican video!
Ona mi je previse ravna uopste nemam dozivljaj. Precizno je sve tu nema reci, ali nekako ne osecam vezu.

I... ona igracica totalni promasaj
DuciNS is offline   Reply With Quote
Old 17-11-2017, 07:12 PM   #8
Gillette
Member

šta reći drugo nego - savršeno.

Svaka čast
Gillette is offline   Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules