|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Kupio bih novi Cubase 8.5 u radnji, pa me zanima posto on ima usb licencer, da li VST VSTi pluginovi sa pijace mogu raditi sa njim kako treba, bez chras-ova, padanja sistema, zahtevanja registracije i sl..?
Da li to vazi i za orig Cubase 7 (ako ga nadjem povoljnije)...? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Member
|
![]()
Mogu raditi plagovi sa pijace. E sad, kako treba, bez chras-ova? Iz mog iskustva ne. Orginalni Cubase 7 i 8 mi je radio sa potpuno istom kolicinom bagova (ako ne i vecom) kao i Cubase 5 sa pijace. Iz tog razloga sam ga se i otarasio. Moje iskustvo sa Cubaseom je takvo. Generalno je najkopletniji sto se tice opcija i sve izgleda lepo ali po meni je jako trom i prosto ne radi kako bi jedan profesionalni softver trebalo da radi.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
Znaci nece zbog usb-a traziti da se registruju plagovi,npr waves, onda kontakt itd..?
Meni evo C5 vec 5 godina radi bez reinstaliranja win i cubasea, medjutim sada kada sam ubacio neke nove plugove (novi kontakt , battery i reaktor) koji su prilikom instalacije ubacili i MICROSOFT VISUAL C++ 2013, Neke projekte nece da otvori -izbacuje gresku i to je 99% zbog triliana. E a sad to je plug koji mi je potreban i koji ne mogu da brisem. Da li se to moze dogoditi i sa 64bitnom 7-8 ? Inace trenutno je 5 koju imam 32 a neki plugovi rade na jbridge. I na koji si ti presao softver? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
Ostavi verziju c++ biblioteke koja treba cubase u isti folder u kojem je njegov .exe fajl. Tako će program koristiti tu verziju sa kojom ti radi stabilno, a plaginovi mogu neku drugu. Ako se ne snalaziš, vidi kod bakalara "cubase 5 portable".
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Hvala unapred Last edited by Nemania; 10-07-2016 at 11:05 AM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
....i to me buni, kako mislis c++ koji cubase koristi..On je normalno radio dok nisam instalirao kontakt koji pri pokretanju instalacije automatski instalirao c++ 2013.. Dok, kako sam napisao od tada trilijan puca.. Da li sada treba da uninstaliram C++ 2012 (ako recimo on radi dobro sa Cubase), pa da ga ponovo instalira u cubase folder (i to ako ima tu mogucnos da se izabere putanja) ili..?
Gde obicno baca biblioteku c++ kada se instalira? Last edited by Nemania; 10-07-2016 at 11:43 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Member
|
![]() Quote:
Ja sam potpuno presao na Reaper i svaki put kada ga ukljucim sve vise sam srecan sto sam to uradio. Skoro sam pozajmio Cubase 8 od drugara da exportujem neke stare projekte i sada, sa ove distance, ne mogu ni da zamislim koliko sam vremena izgubio koristeci cubase godinama. Hipoteticki, da je Cubase brz kao Reaper sigurno bih ga i dalje koristio jer je kao softver kompletniji ali meni je brzina najbitnija i do sada nisam naisao na nesto sto ne mogu da uradim u Reaperu tako da sam srecno promenio svog DAW partnera ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Pro Member
|
![]()
Iskreno nisam cuo za njega...pogledah sad na netu..on ima 19mb???
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Cubase i pitanje oko povezivanja???!!! | koja | Audio Produkcija - Osnove | 3 | 29-01-2014 05:48 PM |
cubase pitanje | matija | Audio Software | 18 | 05-07-2012 07:23 AM |
Cubase 5 export pitanje? | drzox | Audio Software | 3 | 30-03-2010 02:53 PM |
Cubase SX pitanje | "7" | Audio Software | 24 | 21-01-2007 10:01 PM |