|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
VIP Member
|
![]()
Prvi Apple TV program - o Dr Dre-u..on producira i glumi u seriji (6 epizoda)
http://www.theguardian.com/technolog...logy_b-gdntech
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Ko je Dr Dre ?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Senior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
Umesto da snimaju o nekom jazz gitaristi oni snimaju o nekom doktoru koji se slucajno bavi muzikom
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
Samoprozvani Doktor koji btw nema pojma o muzici..
Ono, jes da je napravio par stotina hitova u poslednjih par decenija i postavljao trendove ali sve je to slucajno ![]()
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
Znači to je taj doktor što vrši eutanaziju.
![]() |
#7 | |||
Pro Member
|
![]()
^ ako od toga pishti i shisti po ushima, onda u zadnje vreme jeste...
![]() Quote:
Ako nishta drugo mozda se neko od mladjanih generacija zapita a ko taj Johnny Cash ![]() Quote:
msm ima ona beli mantila... mora da se zakazuje... a ponasha se kao... uf nishta mi sad nije jasno... ![]() Quote:
![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Pro Member
|
![]()
Rhino, slazem se, i nisam neki Dre-ov fan, tacno se cuje uticaj ljudi na njegovu produkciju zavisno od trenutka ko mu je u producentskom timu, a sada ima zaista besan producentski tim, mada mi se ovaj poslednji soundtrek uopste ne svidja, sonicno, smiksano za slepe miseve, ne moze da se zivi od visokih, nije mi jasno kako je to promaklo Brian-u Gardneru... EDIT: Rhino, izgleda da nisam razumeo tvoju ironiju
![]() U sv. slucaju moji postovi su bili ironija na nase podneblje... Kakav god da je, njegovo ime je ostavilo veliki trag u jednom popularnom muzickom zanru, a masa muzicara i producenata u Srbiji verovatno verujem da nisu upuceni, niti znaju ko je on, mada sta "verujem" - tvrdim iz iskustva, osim neke "mladje" ekipe koja se striktno bavi repom i nekoliko izuzetaka koji prate globalno muzicku scenu... Last edited by Jan; 16-02-2016 at 04:07 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Senior Member
|
![]()
@Jan a jeste mnogo pistavo u pm, verovatno mixao na beats by dre
![]() ljudi, da se ne lazemo, covek je novi quincy jones... hell, mozda ga je i presisao kako kome godi... i nije pitanje koliko je uradio direktno sam, vec i koliko je megazvezdi napravio i koliko je generalno uticao na muzicku industriju i muziku uopste... direktno i indirektno mislim da se tu platinaste ploce vode u stotine ako ne u hiljade ![]() ontopic - i treba da snime i seriju, u moru gde svaka shusha ispade zvezda, on je i dalje po meni underrated ... istina sto kazu when doc says its a wrap - its a wrap... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Dzabe to sve bajo dok Satriani i Vai ne zasviraju gitaricu ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Unutrasnjost auta za TV seriju !!! | DaBear | Pricaonica | 7 | 26-05-2015 06:01 PM |
Mobilni stereo snimač | Milan Nikolic | Live Sound | 7 | 05-08-2013 09:09 PM |
OT: Analogni snimači | Don Solaris | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 12 | 21-03-2008 11:20 AM |