|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Lijep pozdrav svima nakon xtra puno vremena!
Nadam se da je ovo ispravan pod-forum za moj problem. Instalirao sam Cubase 5, skopirao sve potrebne fileove tamo gdje je trebalo (VSTplugins). Nakon sto pokrenem Cubase, pod polje "Open Selection" ne mogu nista odabrati. Kliknem cancel. Pod devices - vst instrument mogu odabrati Nexus koji se uredno ucita. No ne znam sto dalje? Tocnije ne mogu dobiti sound iz nexusa. Hvala unaprijed! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
Cubase ima plugin menager i tamo udjesh i odaberesh putanju od dakle ce povlaciti pluginse.pazi ima verzija nexusa(nexus 1)koja ima mali zajeb tipa instalirash nexus 1.1 a potom ga $rekujesh pa nakon toga udarash update.posle update unosish npr skinove(kill bill extra) i expanzije..obavezno procitaj nfo file koji ide uz instalaciju pretpostavljam da tamo imash uputstvo za instal.ja sam imao slicnih problema pre par godina.pokushaj da reinstalirash..nadam se da sam bio od pomoci..aj
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
nexus | amaterius | Audio Software | 8 | 13-01-2013 12:48 PM |
Atari muke | goasia | Audio Software | 30 | 12-07-2009 03:03 PM |
Pitanje je sad(da pukne? od muke) | Lordcuprija | Pricaonica | 16 | 26-01-2008 10:03 PM |