|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Superoperater
|
![]()
Imam jedno konkretno pitanje korisnicima Cubase 7 ovde na forumu: da li ste svi vi platili full cenu, tj da li je nesto moguce "izmajmunisati" za male pare
![]() Vidim da postoji EDU varijanta koja je znatno jevtinija - ne znam da li je neko vec imao iskustva sa time, tj - sta konkretno treba od papira? ( nasao bih ja vec nekog studenta da ga zloupotrebim u te svrhe ![]() Prodaje se na nemackom e-bayu uveliko, eto zanima me postoji li neka precica, nesto kod nas i tome slicno ? Mozda da stavim neki oglas da kupujem Cubase sa dongleom, pa da ga nadogradim ? (kao sto znate, direktno iz Steinberga ne salju za Srbiju, ali download varijante rade. Samo - ne postoji full verzija kao download opcija) Ne zanimaju me alternative - tipa "sto ne uzmes PT ili tako nesto", ne bih ovo da bude tema A vs B DAW, u studiju imamo Cubase 7, a kuci se patim sa 5 narodnim, nekako mi je uvek to bilo kao neki nepotreban trosak i to ne tako mali, a hteo bih da se apgrejdujem da mogu kuci sa sto manje peripetija da radim i da budem kompatibilan... Pa ako postoji neka varijanta - sto da ne. Znam da je ranije bilo dosta reci o ovome, ali trziste se skoro svakodnevno menja, pa me zanimaju neka novija iskustva, da li se nesto promenilo i tako dalje. Hvala i pozz..
![]() |
#2 |
Senior Member
|
![]()
+1
takodje i meni su potrebne informacije sta treba od papira koja je procedura kako najbolje izmajmunisati, ne znam cini mi se da je neko vec uzimao tako... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
I mene to isto zanima ali Wavelab
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Superoperater
|
![]()
Ne razumem sta vam to znaci ? Postavio sam normalno pitanje, ne kapiram taj cinizam ili sta vec... Jel ovaj forum sluzi za lecenje frustracija, nadmudrivanje ili nesto trece ? Kakve ja koristi imam od ljudi koji samo zrace ovde i nista pametno ne kazu ? Hocete molim vas da mi objasnite "cinizam" (ja bih to pre nazvao "idiotizam) koji prosipate i sta ovo tacno znaci ?
Mozda i ne morate nista da objasnjavate - dovoljno je i ovako. JBG - godine, kriza, frustracije, mama i tata... sve te to stigne jednom...
![]() |
#6 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Ja sam mozda i bez veze napisao da i mene interesuje, zato sto sam odma posle skontao da cu preko faxa da narucim Wavelab iduce godine... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Meni je ful kul recimo da sednem sa elfom (poznajemo se licno) i odem u pestu da kupimo cubase... ili sta god drugo. Ne popusta me to lozenje i lizanje kutije na putu nazad
![]() ![]() ![]() Nego cemu paljevina sa wavelabom, sta propustam? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Pro Member
|
![]()
@darkstar ima ne?to u tro?enju para,dopamin,i to...
![]() Ma mislio sam da mogu ne?to da istandrljam sa nekom verzijom koju imam legitimnom, ali sae, pa uz to da uzmem uz neku doplatu,ali jok... |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Nabavka nove zvucne | miodragz | Computer Hardware | 16 | 18-08-2012 01:36 AM |
Cubase SX3 & Cubase 5 | LAMPASH | Audio Software | 1 | 08-09-2011 02:40 AM |
Nabavka lampi (Tubes) | Kirdan | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 3 | 16-11-2008 10:14 AM |
Emulator x nabavka | shigumicu | Audio Software | 40 | 24-04-2005 10:37 PM |
Cubase SX | Shadow | Audio Software | 12 | 03-12-2004 09:10 PM |