Go Back   Rumski Forum > Studijska tehnika i instrumenti > Audio Software

Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?..

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 16-02-2014, 11:41 PM   #1
Sky Net
Member

Sky Net's Avatar

Default Cubase 6.5 update na 7.5 - iz inostranstva?

Ovako, situacija je slijedeca: covjek za kojeg radim projekat se nalazi vani (Svicarska), i treba da mi kupi/plati navedeni update, i to ce uraditi preko kreditne kartice. Da li je to tako izvedivo - je li dovoljno da nakon sto on izvrsi uplatu, meni proslijedi mail od Steinberga sa kodom za eLicencer, ili on dobija i mail + sto mora da skine update na svoj racunar..ili(sto mi je logicno), da ja skinem update a on mi proslijedi mail i ja unesem kod za aktivaciju..nisam se susretao sa ovom situacijom, pa ako neko zna kako to hoda - izvolt'e
Sky Net is offline   Reply With Quote
Old 17-02-2014, 05:52 AM   #2
DADDY Z
Moderator

DADDY Z's Avatar

Default Re: Cubase 6.5 update na 7.5 - iz inostranstva?

mislim da mora da koristi tvoj nalog da bi uradio uplatu i update...pošto ćeš morati da uradiš autorizaciju sa svog elicencer-a
DADDY Z is offline   Reply With Quote
Old 17-02-2014, 08:58 AM   #3
elmirh
Member

elmirh's Avatar

Sky net
Evo ja pre dva dana upravo zavrsio sa eLicencerom a vezano za aktivaciju i registraciju Cubase 7.5.Morat ce? ti sve to odraditi sa ukljucenim eLicencerom koji je povezan na net, sa onog racunara gdje mislis koristiti Cubase 7.5( bar tako mislim).
Poslat ce ti enter aktivacijski kod, taj tip, i ti ces ga ubaciti u eLicencer.
(Enter code).
Zatim ces uci na Steinberg, i registrovati se , ulogovati i napraviti svoj
My Steinberg.Tu ces zavrsiti registraciju i aktivaciju eLicencera.Sve mozes vidjeti na My Steinberg i na eLicenceru, da li je registracija i aktivacija uspjesno obavljena.Meni su dali free update Cubase 7.5, jer sam kupio Steinberg kartu UR824 zajedno sa Cubase 7 u paketu.
(Steinberg ultimate recording pack).
Eto nadam se da sam pomogao.
Old 17-02-2014, 10:32 AM   #4
Sky Net
Member

Sky Net's Avatar

Preko svog steinberg naloga NE MOGU nista da kupim (not available in my country). Znam kako se aktivira, radio sam vec sa 6.5..mene zanima moze li covjek nakon uplate meni proslijediti mail, tj kod, a da ja zavrsim autorizaciju preko racunara gdje je licencer.. Gledao sam na sajtu, ima opcija za kupovinu as guest, tako da ne vidim svrhu da on u Svici ima potrebu za Steinberg accountom
Old 17-02-2014, 10:42 AM   #5
damir23
Member

sorry
malo čitam ovo i ne ku?im
pa zar se na balkanu nemre kupit softver
damir23 is offline   Reply With Quote
Old 17-02-2014, 11:00 AM   #6
branoy
Pro Member

branoy's Avatar

@damir23 tradicija nalaze da mi na balkanu koristimo krekovan softwer, ovde nema prodaje, ko ce ovde prodat ba jes normalan

neke delove sveta zaobilaze, i sve sto nam ostane je cekati ove dobre ljude koji to odkljucaju da i mi vidimo sunca i vecina u "inat" nece da kupi, pa sto bi se mi mucili trazili nacine placanja kad oni ne prodaju u tvojoj zemlji, boli ih za tvoju zemlju i oces imati mogucnost da narucis? podcenjuju te!! e nece moci!! nece videti banke, taman posla da cu ja iz nemacke preko nekog tamo kupovat njihov nedovrsen proizvod!! fala airuuu i ostalim likovima!! softwer je za svakog i svugde dostupan!! nema razlike!!

a cubase 7.5 nista tu za mene nema special , mene sto privlaci samo je chord track, halion sonic full, i halion 5 sempler . par stvari, i to sto me privlaci cak ide posebna cena i posebno se instalira, i da dajem te pare na cubes i opet necu dobiti ovo gore full osim chord trak nema sanse.

samo prefarbaju program,,
branoy is offline   Reply With Quote
Old 17-02-2014, 11:01 AM   #7
Sky Net
Member

Sky Net's Avatar

Sto se tice BIH, ne moze, a ionako nemam niti kreditnu karticu niti paypal, tako da ja u bilo kom slucaju ne mogu kupiti.
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules