Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Audio Software (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=84)
-   -   Cubase 6.5 update na 7.5 - iz inostranstva? (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=45671)

Sky Net 16-02-2014 11:41 PM

Cubase 6.5 update na 7.5 - iz inostranstva?

Ovako, situacija je slijedeca: covjek za kojeg radim projekat se nalazi vani (Svicarska), i treba da mi kupi/plati navedeni update, i to ce uraditi preko kreditne kartice. Da li je to tako izvedivo - je li dovoljno da nakon sto on izvrsi uplatu, meni proslijedi mail od Steinberga sa kodom za eLicencer, ili on dobija i mail + sto mora da skine update na svoj racunar..ili(sto mi je logicno), da ja skinem update a on mi proslijedi mail i ja unesem kod za aktivaciju..nisam se susretao sa ovom situacijom, pa ako neko zna kako to hoda - izvolt'e :)

DADDY Z 17-02-2014 05:52 AM

Re: Cubase 6.5 update na 7.5 - iz inostranstva?

mislim da mora da koristi tvoj nalog da bi uradio uplatu i update...pošto ćeš morati da uradiš autorizaciju sa svog elicencer-a

elmirh 17-02-2014 08:58 AM

Sky net:)
Evo ja pre dva dana upravo zavrsio sa eLicencerom a vezano za aktivaciju i registraciju Cubase 7.5.Morat ce? ti sve to odraditi sa ukljucenim eLicencerom koji je povezan na net, sa onog racunara gdje mislis koristiti Cubase 7.5( bar tako mislim).
Poslat ce ti enter aktivacijski kod, taj tip, i ti ces ga ubaciti u eLicencer.
(Enter code).
Zatim ces uci na Steinberg, i registrovati se , ulogovati i napraviti svoj
My Steinberg.Tu ces zavrsiti registraciju i aktivaciju eLicencera.Sve mozes vidjeti na My Steinberg i na eLicenceru, da li je registracija i aktivacija uspjesno obavljena.Meni su dali free update Cubase 7.5, jer sam kupio Steinberg kartu UR824 zajedno sa Cubase 7 u paketu.
(Steinberg ultimate recording pack).
Eto nadam se da sam pomogao.:wink:

Sky Net 17-02-2014 10:32 AM

Preko svog steinberg naloga NE MOGU nista da kupim (not available in my country). Znam kako se aktivira, radio sam vec sa 6.5..mene zanima moze li covjek nakon uplate meni proslijediti mail, tj kod, a da ja zavrsim autorizaciju preko racunara gdje je licencer.. Gledao sam na sajtu, ima opcija za kupovinu as guest, tako da ne vidim svrhu da on u Svici ima potrebu za Steinberg accountom :confused:

damir23 17-02-2014 10:42 AM

sorry
malo čitam ovo i ne ku?im
pa zar se na balkanu nemre kupit softver:banghead:

branoy 17-02-2014 11:00 AM

@damir23 tradicija nalaze da mi na balkanu koristimo krekovan softwer, ovde nema prodaje, ko ce ovde prodat ba jes normalan :D

neke delove sveta zaobilaze, i sve sto nam ostane je cekati ove dobre ljude koji to odkljucaju da i mi vidimo sunca :D i vecina u "inat" nece da kupi, pa sto bi se mi mucili trazili nacine placanja kad oni ne prodaju u tvojoj zemlji, boli ih za tvoju zemlju i oces imati mogucnost da narucis? podcenjuju te!! e nece moci!! nece videti banke, taman posla da cu ja iz nemacke preko nekog tamo kupovat njihov nedovrsen proizvod!! fala airuuu i ostalim likovima!! softwer je za svakog i svugde dostupan!! nema razlike!!

a cubase 7.5 nista tu za mene nema special , mene sto privlaci samo je chord track, halion sonic full, i halion 5 sempler . par stvari, i to sto me privlaci cak ide posebna cena i posebno se instalira, i da dajem te pare na cubes i opet necu dobiti ovo gore full osim chord trak nema sanse.

samo prefarbaju program,,

Sky Net 17-02-2014 11:01 AM

Sto se tice BIH, ne moze, a ionako nemam niti kreditnu karticu niti paypal, tako da ja u bilo kom slucaju ne mogu kupiti. :banghead:

Sky Net 17-02-2014 11:46 AM

Brano stvarno si mi drag lik, ali kad procitam ovakav post, i susretnem se ovakvim razmisljanjem, iz dubine duse pozelim da se torenti ukinu, i da se uvede smrtna kazna za hakere..samim tim bi proizvodjaci softvera imali korist, pravu korist, samim tim bi se imalo vise sredstava da se radi na usavrsavanju samog softa..a nazovimo ih ''paraziti'', ne bi imali proliku da ostecuju firme, prave im milionske gubitke (kao sto je slucaj sa C5, i onda se jos cude zasto soft ne radi). Dragan Stojkovic je mnogo toga objasnio po tom pitanju ko sve danas pravi muziku u jednom od videa koji su postavljeni u zadnje vrijeme..a svi oni kojima se ne svidja da placaju za posao koji spada u domen audio produkcije, tj htjeli bi da zarade a da ne uloze - pa jednostavno, ima jos privrednih grana, ne mora biti muzika - prodaja duhana, poljoprivreda, stocarstvo, ili neki od poslova u obrazovnih ustanovama. ALI, i tu treba uloziti, za fakultet nekoliko hiljada eura, za poljoprivredu isto toliko, za stocarstvo isto toliko..osim ako ne postoji nada da ce se na torentu pojaviti krekovana krava, pozeljno od 20-tak MB (jer bi 40 GB bilo previse prostora!!!), i bilo bi vrlo pozeljno da se sama pomuze!!!

STUDIOTON 17-02-2014 12:31 PM

Mislim da moze.. on plati, i ono sto dobije na mail tj. kodove .. ti ubacis i zavrseno

idvi 17-02-2014 05:04 PM

Quote:

Originally Posted by Sky Net (Post 356721)
Brano stvarno si mi drag lik, ali kad procitam ovakav post, i susretnem se ovakvim razmisljanjem, iz dubine duse pozelim da se torenti ukinu, i da se uvede smrtna kazna za hakere..samim tim bi proizvodjaci softvera imali korist, pravu korist, samim tim bi se imalo vise sredstava da se radi na usavrsavanju samog softa..a nazovimo ih ''paraziti'', ne bi imali proliku da ostecuju firme, prave im milionske gubitke (kao sto je slucaj sa C5, i onda se jos cude zasto soft ne radi). Dragan Stojkovic je mnogo toga objasnio po tom pitanju ko sve danas pravi muziku u jednom od videa koji su postavljeni u zadnje vrijeme..a svi oni kojima se ne svidja da placaju za posao koji spada u domen audio produkcije, tj htjeli bi da zarade a da ne uloze - pa jednostavno, ima jos privrednih grana, ne mora biti muzika - prodaja duhana, poljoprivreda, stocarstvo, ili neki od poslova u obrazovnih ustanovama. ALI, i tu treba uloziti, za fakultet nekoliko hiljada eura, za poljoprivredu isto toliko, za stocarstvo isto toliko..osim ako ne postoji nada da ce se na torentu pojaviti krekovana krava, pozeljno od 20-tak MB (jer bi 40 GB bilo previse prostora!!!), i bilo bi vrlo pozeljno da se sama pomuze!!!

...sve ovo ?to ti navede je OK...ali da mi je samo malo zaviriti u tvoj PC..:wink:

All times are GMT +1. The time now is 09:50 PM.